To je to što me zanima!

Džagoev igrač utakmice: Kao mali htio sam igrati kao Šuker

Rus Alan Džagoev proglašen je najboljim igračem u visokoj pobjedi Rusije 4-1 nad Češkom. Posebno ga je razveselilo što ju je dobio od Davora Šukera kojem se divi
Vidi originalni članak

Davor Šuker imao je čast izabrati najboljeg igrača susreta između Rusije i Češke. U uvjerljivoj pobjedi reprezentacije Dicka Advoccata istaknuo se Alan Džagoev. U pobjedi 4-1 dva je gola zabio upravo 21-dogišnji Rus i time olakšao izbor bišvem hrvatskom reprezentativcu.

Igrač je bio posebno sretan titulom najboljeg igrača ogleda, a razlog više bio je upravo taj što ju je dobio od Šukera.

- Lijepo je ovako otvoriti Europsko prvenstvo. Posebno mi je drago što je moju igru tako visoko ocijenio Šuker, jer je to nogometaš kojeg sam gledao dok sam bio mali, te je bio jedan od onih kako sam i ja jednom želio igrati.

Hrvatskog igrača prokomentirao je i ruski izbornik Dick Advocaat.

- Izuzetno mi je drago što je takav majstor kao Šuker ocijenio Džagoeva najboljim. Od Šukera se mnogo toga može naučiti, a Džagoevu je ovo valjda poticaj više za dalje - rekao je Nizozemac.


Idi na 24sata

Komentari 22

  • zera 10.06.2012.

    Davor Šuker je po meni odigrao samo jednu sezonu u Real madridua sve ostalo je prosidio na klupi Sevillu neću računat jer su se uvik borili za opstanak u reprezentaciji je svima iša na živce jer je bio previše sebičan.Šuker je dobar igrač ali za mene su uvik isprid njega bili Boban Prosinečki Bokšić.

  • euca 09.06.2012.

    Bravo Šuker i bravo BREND, bravo igrač utakmice i bravo ukradeni novčići iz aviJona! Bravo torta i bravo kad bi završila na Šukerovom izbrendiranom licu. Bravo za našeg budućeg predsjednika, bravo za naš nogomet!

  • nemamedoma 09.06.2012.

    i ja sam želio igrati kao šuker,ali sam na kraju ispao igrač kao drele iz reklame za žuju hahahhahahahah!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare