To je to što me zanima!

Džeko je na treningu ismijavao 'borbu' Balotellija s markerom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Edin Džeko se našalio na račun svog suigrača iz Manchester Cityja. Prije treninga Džeko je navlačio marker pa se prisjetio i kolege kojem to baš i nije specijalnost
Vidi originalni članak

Mario Balotelli oduševljava medije gdje god da se pojavi i što god da radi. Tako je i prošli tjedan na zagrijavanju prije utakmice natjerao snimatelje da uključe kamere i upere ih samo u njega. Talijanski reprezentativac je tako pokušao navući marker preko trenirke Manchester Cityja. Važno je ovo 'pokušao'. Jer, Mariju jednostavno to nikako nije polazilo za rukom pa je u pomoć priskočio jedan od članova stručnog stožera i Balotelli je napokon bio spreman.

Naravno, video je odmah završio na You Tubeu, a navijači su uživali u dogodovštinama smotanog Marija. No i njegovi suigrači dobro su se nasmijali, a suigrač iz napada Edin Džeko čak se i našalio na njegov račun. Na treningu je odglumio da se ne snalazi s markerom i nasmijao suigrače.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • snook 22.03.2011.

    Kako glupih likova ima majko mila,eto ljudi su toliki kesh dali zato sto je djeko los,nije on losh sine,ako su se corluka i modric snasli i djeko ce ubjedjen sam, sto nemogu organski ove likove poput ovog siroki brijeg koji svaku priliku koristi da prospe nesto glupo i da zavadi,govoris nesto protiv bih,pa idi iz nje brate ,a potlacen si zato sto si sklapao pakt s milosevicem tj. s agresorom, sa istim onim koji je i vukovar zaopalio konju jedan.

  • arsenalist 22.03.2011.

    Balotelli veze i vezice na tenisicama uz uputstva,a knjige ne cita,samo slikovnice lista...

  • Sicma 22.03.2011.

    Nije samo,dzeko iz Bosne a da valja..Dzeko ima pravo sprdati koga hoce jer i on je clan ekipe,bolje da se sprdaju nego da se tucu i nedisciplinu pokazaju..KOME je hajka prijatelja naskodila? A to sto nije dobro startovao u klubu je stvar privikavanja na engleski nogomet..

Komentiraj...
Vidi sve komentare