To je to što me zanima!

E moj Cristiano: Veći sam, jači i ljepši od Lea Messija!

Svi pričaju o Messiju, ali mi smo različiti igrači. Ako ništa, ja sam bolje građen - odgovorio je na pitanje o tome tko je trenutno najbolji nogometaš
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo opet je dokazao koliko je tašt i narcisoidan! Cijeli svijet se vrti oko njega, ja, ja i Cristiano.. U izjavi za španjolski As progovorio je o subotnjem El Clasicu, najvećoj nogometnoj utakmici godine između Reala i Barcelone u Madridu, ali i o Leu Messiju. Nakon što je omaleni Argentinac zabio četiri gola Arsenalu samo se o njemu piše, i raspravlja je li on najbolji nogometaš svih vremena. To očito Cristiana silno živcira.
- Svi pričaju o Messiju, ali mi smo različiti igrači. Ako ništa, ja sam veći, širi i puno bolje građen od njega - odgovorio je na pitanje novinara o tome tko je trenutno najbolji nogometaš svijeta i dodao:
- On igra sjajnu sezonu i jedan je od najboljih igrača na svijetu. No, i ja igram dobro svoju prvu sezonu u Španjolskoj, a siguran sam da ću biti još bolji. Messi i ja smo vrlo različiti, ali obojica možemo pomoći svojim momčadima da osvoje titulu - zaključio je.
Real Madrid - Barcelona, Cristiano Ronaldo - Lionel Messi, subota 22.00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • user_37063 09.04.2010.

    da i bitno je da messi nije gej

  • Alessandro10 09.04.2010.

    senator,nemora bacat.tvoja mama mu pomaže...

  • vlaka 09.04.2010.

    I kako sad da neneavijan za Barcu, koji umišljeni lik.Pratin nogomet godinama ali nisan vidija umišljenijeg lika i još da to sve govori u javnosti.Messi je za tebe tata to če i sutra i pokazat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare