To je to što me zanima!

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta
Vidi originalni članak

Prekrasne slike Hrvatske ovih dana emitiraju se diljem svijeta, a brojni gledatelji WRC Croatia Rallyja su u prijenosu mogli vidjeti i jednu manje lijepu sliku. 

Najbolji svjetski relijaši danas voze prve brzinske ispite. Zaljubljenici oktanskog cirkusa pohrlili su na područja gdje se vozi utrka kako bi iz prve ruke se uvjerili u moć jurilica od milijuna eura, a pojavio se i jedan navijač željan pažnje. Ili je pak neka oklada u pitanju.

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta. Od srca se nadamo da niste istovremeno doručkovali i gledali prijenos utrke...

Podsjetimo, Hrvatska je do 21. travnja domaćin četvrte utrke reli sezone. Najbolji relijaši svijeta okušat će se u dvadeset brzinskih ispita koji će se voziti na teritoriju pet županija. Brzinci su na rasporedu od petka, 19. travnja, kada će ih se voziti osam na području Zagrebačke, Karlovačke i Primorsko-goranske županije.

U subotu, 20. travnja, vozi se novih osam brzinaca u Zagrebačkoj i Karlovačkoj županiji.  U nedjelju se vozi još četiri brzinskih ispita sa završnicom u Kumrovcu, a ceremonijalno proglašenje pobjednika bit će ispred zgrade INA-e u Zagrebu.

Sebastien Ogier, Kalle Rovanpera i Elfyn Evans pobjednici su prethodna tri izdanja, a ove godine najveći favorit je Thierry Neuville, vodeći u ukupnom poretku. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lunatic23 19.04.2024.

    kad kažem da pijanci i klošari to prate onda me se popljuje

  • Pobotchnick Leeyoobo 19.04.2024.

    Tako sam i ja kad sam bio mlad i dosta gluplji nego danas. Na Dinamovoj tekmi pokazao pačić svima. Na sudu me napali da sam pak okrenuo Tuđmanu. Srećom dobar odvjetnik dokazao da sam ga pokazao pred nekih 40 000 ljudi pa barem za to nisam odgovarao. Za ostalo mi ni odvjetnik nije mogao pomoći.

  • Sport10 19.04.2024.

    MOZEMO clan

Komentiraj...
Vidi sve komentare