To je to što me zanima!

E, ovo se rijetko viđa! Pjesma Hajduka iz 'plave' svlačionice

'Večeras je naša fešta', orilo se iz gostujuće svlačionice Maksimira nakon velikog derbija Dinama i Hajduka. Splitska momčad slavila je na Maksimiru prvi put nakon više od osam godina
Vidi originalni članak

'Bijeli' su tako vratili Dinamu za poraz na Poljudu u njihovu zadnjem međusobnom ogledu kada je Soudani zabio za 1-0 u 93. minuti. A koliko ova pobjeda znači svima u 'bijelom' taboru dovoljno govori ova izjava Nikole Vlašića.

- Puno nam znači ova pobjeda. Nitko od nas nije pobijedio Dinamo na Maksimiru, a ovo je pobjeda za sve navijače Hajduka.

A kako se tek slavilo nakon pobjede!

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Hajduka na Maksimiru

- Malo sam izgubio glasa, slavili smo, momci su zaslužili. Imamo utakmicu i u Rijeci i tamo ćemo se boriti. Čestitam igračima, stručnom stožeru. Čestitke protivnicima na dobroj atmosferi. Svaka pobjeda je slatka, ali već razmišljamo o idućoj utakmici. Zapjevali smo 'Večeras je naša fešta' i nadam se da ćemo je često pjevati - rekao je predsjednik Hajduka Ivan Kos nakon derbija.

Hajduk nastavlja svoju borbu za treće mjesto. Nije zanemariva razlika pošto četvrto mjesto donosi ipak raniji početak europske avanture, krajem šestog mjeseca. Osijek Hajduku trenutno bježi tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Drakula_3 22.04.2017.

    Bolje da pjevaju nego da se kolju ko svaki put kad je derbi.

  • Ruksak_1 22.04.2017.

    Ne bi danas zabili Hajduku da smo igrali još 4 poluvremena...Jad i bijeda.. Bravo Hajduče...nkdz...

  • Odvjetnik diniMal 22.04.2017.

    Kao da su osvojili prvenstvo. Koja bruka i kompleksi ha ha ha ha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare