To je to što me zanima!

Eboue pogubio kompas: Van Persie je nizozemski magarac!

Wenger je pametan. Prodao je istrošenog igrača za tolike novce. Alex Ferguson je budala, a Van Persieju proglašavam rat, kaže bivši igrač 'topnika' Emmanuel Eboue
Vidi originalni članak

Emmanuel Eboue dres "topnika" nosio je od 2005. do 2011., danas je u Galatasarayu. Robin van Persie otišao je u Manchester United. U pomalo manijakalnom tonu Eboue je sasuo niz uvreda nekadašnjem suigraču u Arsenalu i to preko Twittera.

- Arsene Wenger je pametan čovjek. Van Persie bi odigrao dobro jednu sezonu, onda bi tri proveo na klupi zbog ozljeda. Alex Ferguson je budala. A Wenger je opet napravio istu stvar. Prodao je istrošenog igrača za tolike novce. Sjajan ekonomist - napisao je Eboue i dodao:

- Nema poštovanja, nema odanosti za nizozemskog magarac. Žao mi je, ali nemam poštovanja za kapetana koji napušta stabilan brod. Proglašavam rat Van Persieju. Nema povlačenja, nema predaje.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • matacforza 17.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • c2petikat 17.08.2012.

    ma koje baljezgarije o poštenju, ljudi to su profesionalci koji igraju prvenstveno za lovu a posebno pred kraj karijere ....koliko ima takvih slučajeva.

  • silaaa 16.08.2012.

    aj nek ga je izvrijedo ali da je npr. neki bijelac reko' njemu da je bjelokoščanski majmun optuzili bi ga za rasizam , i nebi mogo igrat mjesec dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare