To je to što me zanima!

Ecclestone: Utrka u Parizu bolja nego u Magny Coursu

Nadam se da ćemo 2009. Formulu 1 dovesti u Pariz. Želimo utrku u Francuskoj, no više ne želimo Magny Cours, otkrio je planove Bernie
Vidi originalni članak

Prvi čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone, smatra da bi Velika nagrada Francuske na ulicama Pariza bila puno zanimljivija od utrke na zabačenom Magny Coursu.
Magny Cours je ove godine jedva ostao u kalendaru prvenstva, budući da vodstvo Formule 1 nije zadovoljno posjetom i pratećim objektima na stazi smještenoj u ruralnom dijelu Francuske. Ecclestone je ipak odlučio ne izbaciti francuski Grand Prix dok se ne nađe dostojna zamjena,  no već sljedeće godine bolidi bi mogli juriti ulicama "grada svjetlosti".
- Nadam se da ćemo 2009. Formulu 1 dovesti u Pariz. Želimo utrku u Francuskoj, no više ne želimo Magny Cours - poručio je Bernie.
- Utrke u Parizu i Londonu bile bi bolje i za gledatelje i za televiziju - dodao je Ecclestone, koji već nekoliko godina nije zadovoljan ni starom stazom Silverstone, poprištem britanskog Grand Prixa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 07.03.2008.

    Velika nagrada Hrvatske !!!!!!!!

  • god of war 04.03.2008.

    nemoj se nadati bernie,ti sa svojom lovom i vezama i mafijom,dovest ćeš formulu ako treba na brač!!!!s toga,nemoj uokolo kenjat i okolišat,nego rečeš 200x-20xx će biti utrka u parizu i točka,švaleru bogati!

  • WhiZkiD 01.03.2008.

    Nemoj ne u Hrvatsku pa da upadnemo u jos veci minus!!samo ti udri po tim divnim gradovima koji to mogu izdrzat i profitirat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare