To je to što me zanima!

Edin Džeko ipak neće navijati za Srbiju: Navijam za nogomet

Rezultat na Maksimiru mi je najmanje bitan. Najvažnije mi je da utakmica prođe bez incidenta. Imam dosta prijatelja u obje reprezentacije, rekao je napadač BiH Džeko
Vidi originalni članak

Pričao sam s Edinom Džekom, rekao mi je da će navijati za Srbiju protiv Hrvatske, otkrio je srpskim novinarima Matija Nastasić, igrač Manchester Cityja u kojem igra zajedno s Džekom.

No zvijezda BiH reprezentacije na svojoj je službenoj stranici otkrila za koga će zapravo navijati. Prenosimo dio pisma koji se odnosi na to:

Pismo Edina Džeke:

S obzirom na to da su me mnogi pitali za koga ću navijati u utakmici u Zagrebu, koju 22. ožujka igraju Hrvatska i Srbija, te da neke medije, čini mi se, više zanima to, nego činjenica da smo imali fantastično druženje s djecom na Mojmilu, moram reći da sam neutralan.

Međutim, kako ne bi bilo dalje polemike, reći ću kako u obje reprezentacije imam zaista dobrih prijatelja, s kojima nerijetko provodim slobodno vrijeme. Mene zanima reprezentacija BiH i rezultat tog susreta, ali ako me netko, kao čovjeka, upita za taj meč, reći ću da mi je rezultat najmanje bitan. Ono što mi je mnogo bitnije je da meč u Zagrebu prođe bez ijednog incidenta, kako na terenu tako i tribinama, a uvjeren sam da će tako i biti.

U ovoj utakmici nemam favorita, jer sam zaista zaokupljen mečom u Zenici i nemam čak ni vremena da razmišljam o meču u Zagrebu, ali kao čovjeku i sportašu, bitno mi je da sve prođe u najboljem mogućem redu, tako da navijam za nogomet, a na Maksimiru nek pobijedi bolji, poručio je Džeko.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • MonaLiza_1 21.03.2013.

    Ubjeđena sam da Nastasić nije izmislio to da će Džeko navijati za Srbiju,vjerovatno mu je to rekao onako u uobičajenom razgovoru.Ali ipak,pametan je Džeko,izvukao se na vrijeme :D

  • diego_1 20.03.2013.

    veliki nogometas,veliki covjek..bravo dijamantu..broj 1 si na balkanu..

  • manga6 20.03.2013.

    Sad se ti zmaju izvlači,ali nahebat ćeš ti od svojih balija zbog prvotne izjave,a ne od nas HRVATA

Komentiraj...
Vidi sve komentare