To je to što me zanima!

Edin Džeko proslavio rođendan uz trubače i trbušnu plesačicu

Edin Džeko je u nedjelju proslavio 33. rođendan, a večer prije okupljanja reprezentacije feštao je uz obitelj i najbolje prijatelje u restoranu u Sarajevu. Atmosferu je podigla atraktivna trbušna plesačica
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki u ponedjeljak okuplja svoje igrače uoči početka kvalifikacija za Euro 2020. godine, a večer prije susreta sa suigračima, Edin Džeko je proslavio 33. rođendan.

Kapetan Bosne i Hercegovine imao je veliko slavlje u restoranu u Sarajevu. Uz njega su bili supruga Amra i ostatak obitelji, brojni suigrači iz reprezentacije i najbliži prijatelji. 

Slavilo se uz trubače, veliku tortu dizajniranu prema dresovima svih klubova u kojima je Džeko igrao, a najveće iznenađenje je bila trbušna plesačica. Napadača Rome je to iznenadilo, malo mu je bilo i neugodno, ali se zato odlično zabavljala lijepa Amra koja se po strani sve promatrala s velikim osmijehom na licu.

Džeko je najbolji napadač u povijesti Bosne i Hercegovine, u 99 utakmica je postigao 55 golova. U Romi je od 2015. godine, a ranije je igrao u Manchester Cityju, Wolfsburgu, Teplicama i Željezničaru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare