To je to što me zanima!

Edoardo Reja odustao nakon deset minuta derbija u Rijeci?

Talijanski trener doputovao je u Rijeku kao jedini kandidat, no razoračaro se Hajdukom. Rekao je kako je Rijeka bila puno bolja te navodno zatražio još par dana
Vidi originalni članak

Ako prije Jadranskog derbija Edoardo Reja nije obećao predsjedniku Marinu Brbiću da će se vratiti na klupu Hajduka, teško da će se na takvu avanturu odlučiti nakon što je odgledao potop bijelih 3-0 na Kantridi. Konačnu odluku najavio je danas do podne, ali šanse za povratak su minimalne.

Nakon zajedničkog ručka, Reja je s čelnicima Hajduka stigao na Kantridu, gdje su iz lože zajedno odgledali Jadranski derbi. Pratio je utakmicu, komentirao i često zapitkivao Brbića i Vučevića, te sve pomno bilježio.

- Rijeka je bila puno bolja, kompaktniji su od Hajduka, koji ima puno problema, a razliku na terenu napravio je Anas Sharbini – kazao je Reja nakon utakmice.

Rijeka se lagano obračunala s bezidejnim Hajdukom, koji nije stvorio niti jednu ozbiljnu šansu, nisu Splićani ni pošteni prekršaj napravili. Igrači su uglavnom statirali i mahali rukama jedni drugima, i sve to je teško moglo ohrabriti talijanskog trenera da prihvati Brbićevu ponudu.

- Loše, očajno, odigrali smo bez kapi krvi i ambicija – priznao je nakon utakmice razočarani predsjednik Hajduka, koji je u Rijeku doputovao po bodove i novog trenera.

Bodove je zaboravio nakon prvog gola Jugovića u drugoj minuti, a čini se kako bi mogao ostati i bez planiranog dogovora s Rejom. Jer, navodno je Reja zatražio još par dana za razmišljanje, no nakon riječke katastrofe Brbiću više nije do čekanja. Prošla su već dva tjedna od Tudorove ostavke i Reja će svoju odluku morati priopćiti danas do podne.

- Daj, Bože, da pristane - kratko je kazao Vučević, svjestan gomile problema.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • varešak 20.02.2015.

    Ima Hajduk trenera vi pogodite tko je to ?

  • Kresimir Ruzic 20.02.2015.

    a ti češ mu zabranit duje haha pa on kupi tebe i pola torcide ako želi

  • marinr 19.02.2015.

    Čeka se Inter da kupi Sušića zadnjeg dana prijelaznog roka, čeka se Reja da pristane biti trener. Najbolje je sačekati da Brbić i Vučević daju ostavke zbog srozavanja ugleda Hajduka. Samo to se neće lako dočekati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare