To je to što me zanima!

Eduardo da Vinci: Kistom zamijenio nogometnu loptu

Eduardovo umjetničko djelo može se kupiti do 6. prosinca na e-Bayu (www.ebay.co.uk), a sav novac bit će doniran u dobrotvorne svrhe
Vidi originalni članak

Više od 300 poznatih sportaša, glazbenika i zabavljača odazvalo se pozivu humanitarne udruge Willow. Za dobrobit teško oboljelih ljudi u dobi između 16 i 40 godina naslikali su jednostavnu sliku. Kist je u ruku uzeo i hrvatski napadač Eduardo da Silva te naslikao svoj broj s dresa. Dudu očigledno nije razočarao, jer samo Wengerov i Fabregasov uradak prikupili su zasad više novca na internetskoj aukciji E-Baya. Barem što se tiče predstavnika Arsenala.
Humanitarnu udrugu Willow osnovali su 1999. godine bivši golman Arsenala i Škotske Bob Wilson i njegova supruga Megs. Posvetili su je kćerki Anne, koja je u 31. godini preminula od raka.
Osim što oboljelima pomažu kod poteškoća u svakodnevnom životu, redovito organiziraju akciju “Najbolji dan u mom životu”. Mladi Ian tako je jednom prilikom upoznao sve nogometne zvijezde Arsenala, djevojčica Sam na jedan dan postala je rokerska zvijezda i snimila pjesmu u studiju, a Mike se u bolidu Formule 1 provozao s bivšim svjetskim prvakom Damonom Hillom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blackwolf 04.12.2008.

    Svaka čast rijetki imaju takav talent, i skromnost kao Dudu nije bahat, a na terenu je virtuoz...svaka čast majstore sve lovorike koje dobiva zaslužene su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare