To je to što me zanima!

Eduardo: Dolazim bodriti 'modre' protiv Tottenhama

Za razliku od Nike Kranjčara, kojemu trener nije dao dozvolu, Eduardo je ipak "užicao" Wengera da ga pusti na White Hart Lane gledati Dinamo
Vidi originalni članak

Posljednji put Dinamo je na Otoku igrao prije dvije godine. Izgubio je od Arsenala 2-1. Najbolji na terenu tad su bili Eduardo, koji je zabio, te Etto, koji je uz asistenciju imao nekoliko sjajnih prilika. Eduarda više nema, no Etto je još tu.
- Ima i Eduarda. Svim srcem bit će uz Dinamo - rekao je Etto. Uoči susreta s Tottenhamom Eduardo će dinamovcima doći poželjeti sreću. Između navijanja za Modrića i Ćorluku te bivšega kluba nije dvojio.
- Ma, za Dinamo, nema tu dvojbe - kaže Etto.
Niko Kranjčar nije dobio dozvolu trenera za odlazak na White Hart Lane kako bi bodrio najdraži klub.
- Nema šanse. Pred nama je susret sa Sunderlandom i pripreme za tu utakmicu su najvažnije - rekao je Niko Kranjčar. Sličan scenarij trener Arsenala Arsene Wenger namijenio je i Eduardu, no Brazilac je ipak uspio “rastopiti” Wengera i “nažicati” dozvolu za odlazak na utakmicu.
- Vrlo vjerojatno ću doći na White Hart Lane. Moram to pogledati - rekao je Eduardo i razveselio sve sadašnje Dinamove igrače:
- Puno bi nam značilo da dođe, da nas bodri, bilo bi lakše - kaže Etto. Poznajući “ljubav” Tottenhama i Arsenala, klubova između kojih vlada velika mržnja, Dudua neće toplo dočekati. Navijači Tottenhama ne mogu smisliti niti jednog igrača u crveno-bijelom dresu. No Dudu za to nije mario. Dinamo je na Otoku igrao pet puta. Protiv Leedsa, Newcastlea, Manchester Uniteda, Fulhama i Arsenala. Niti jedanput nije pobijedio. Dvaput je remizirao 0-0 i triput izgubio 2-1. Te davne 1967. godine, kad je Dinamo podigao pehar Kupa velesajamskih gradova, junak je bio:
- Golman Škorić - kao iz topa je ispalio Kelava. Mladi golman 41 godinu poslije mora zaključati vrata želi li Dinamo do uspjeha u Londonu.
- Ma, neka se ponovi ta slavna 1967. godina i vjerujte, nitko sretniji od mene - zaključio je mladi Dinamov golman Ivan Kelava.

PRIMORAC: DINAMO NIJE BEZ ŠANSE
Eduardo bi s momčadi mogao početi trenirati idući tjedan. Iako se sjajno oporavlja, odlučili smo da još tjedan dana trenira po posebnom programu, rekao je prvi Wengerov pomoćnik Boro Primorac, koji će u četvrtak gledati Dinamo, za koji tvrdi da nije bez izgleda.
Primorac je rekao da bi se Dudu u momčad Arsenala mogao vratiti 22. studenog. Tad 'topnici' gostuju kod Manchester Cityja.
- Imamo mnogo problema s napadačima, ali Eduardo sigurno ne konkurira za derbi s Manchester Unitedom - rekao je Primorac.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MARADONA 05.11.2008.

    DUDU vjeruj znas koliko ljudima znacis dođe nam da zaplacemo konacno se vracas hvala bogu..navijaj i moli za dinamo molim te ..molimo te..sretno

  • Hrvatska 05.11.2008.

    Tako je, dudu care....

  • zlaco 05.11.2008.

    joj daj nemoj tako o Bole topu, pa to je igrac svjetske klase :):). presmijesan mi je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare