To je to što me zanima!

Eduardo: Izgleda da mi srpske momčadi i reprezentacija 'leže'

Obično se zviždi igračima iz Hrvatske, ali su prema nama bili korektni. Sretan sam zbog osobnog učinka, ali i Duduovog, rekao je Darijo Srna po izlasku iz svlačionice
Vidi originalni članak

Nakon pobjede nad Partizanom, iz svlačionice su redom izlazili Šahtarovi igrači, a srpskim novinarima najzanimljiviji su bila hrvatski reprezentativci. Prvi je izašao Eduardo koji je zabio u 68. minuti. To mu je bio treći gol ove sezone u Ligi prvaka.

- Hoćemo na srpskom ili engleskom - bilo je prvo pitanje srpskih novinara, piše Mondo.

- Na hrvatskom - odgovorio je Dudu uz osmijeh pa nastavio:

- Izgleda da mi leže srpske momčadi i reprezentacija.

Da Silva je zabijao Srbiji dok je igrao u mladoj U-21 reprezentaciji.

- Nije bilo lako. Partizan je igrao odlično u prvom poluvremenu, ali je u drugom do izražaja došlo naše iskustvo i fizička pripremljenost. Partizan ima dobru momčad iako još nije osvojio ni bod - rekao je.

Igrač utakmice Darijo Srna bio je zadovoljan dočekom srpskih navijača.

- Prošlo je kao što smo planirali, uzeli smo ono po što smo došli. Još moramo do boda u posljednjem kolu. Obično se zviždi igračima iz Hrvatske, ali su prema nama bili korektni. Sretan sam zbog osobnog učinka, ali i Eduardovog.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hrabro srce_1 24.11.2010.

    p.s. moj najdraži igrač u reprezentaciji je šimunić. zaista sam totalni fan šimunića! nisam ni neko dite ni ništa od onih što skupljaju autograme, al da ga sretnem ja bi ga to tražia! kako on srcem igra za hrvatsku!!!nisam uopće sklon naturaliziranim igračima. al dudu je nešto drugo. dudu zna i pjeva hrvatsku himnu!!! to je poštovanje, to je kultura.

  • hrabro srce_1 24.11.2010.

    bravo srna i dudu! p.s. dudu je hrvatina!

  • Tomislav Niklovan 24.11.2010.

    Eduardo je veci Hrvat od puno onih sto toboze izigravaju velike Hrvate , zivio legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare