To je to što me zanima!

Eduardo postao počasni navijač svog Arsenala

Klub navijača Arsenala, pod nazivom ''Arsenal Hrvatska'', dobio je novog člana, i to počasnog – napadača omiljenog im kluba Eduarda
Vidi originalni članak

Dean Krušić, predsjednik Kluba navijača ''Arsenal Hrvatska'', informirao je o zanimljivoj novosti, koju prenosimo u cijelosti:
- Nakon što smo postali i službeno priznat klub navijača Arsenala, nedavno nam je Eduardo iskazao veliku čast te je postao naš počasni član. Tom prigodom uručili su mu majicu i člansku iskaznicu. Također smo mu uručili i poruke podrške koje su nam dolazile iz cijelog svijeta. Zaprimili smo više od 2500 poruka, koje smo potom skupili i napravili malu knjigu. Eduardo je bio oduševljen te se zahvalio svima na pruženoj podršci.
Ovu priliku iskoristio bih i da se zahvalim medijima, raznim internetskim stranicama i blogovima koji su dali svoj doprinos u nakani da ova akcija poprimi što veći odaziv. Ako imate određene simpatije prema Arsenalu ili Eduardu, pozivam vas da nas posjetite na našim stranicama (http://www.arsenal-croatia.hr) te se pridružite našem klubu navijača Arsenala.
U okviru naše djelatnosti brojne su aktivnosti, poput organiziranih odlazaka na utakmice i pripreme nogometnoga kluba Arsenala te sudjelovanja na turnirima navijačkih klubova Arsenala iz cijelog svijeta koji se održavaju u Londonu - kaže Krušić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • madafakafromkroejša 21.03.2008.

    svaka cast,nisam ni znao da postoji tako nesto.....

  • ABJ 21.03.2008.

    Gunners je nadimak kluba i Gunners su i igraci ali i navijaci, dok je Gooners ime za navijace Arsenala.

  • nix_zgd 21.03.2008.

    inače se piše Gunners a ne Gooners...ali nema veze, niste vi krivi što ste takvi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare