To je to što me zanima!

Dudu: Roma se može proći; Lovren: Imamo adute za Real

Imaju odlične nogometaše no čini mi se da ih se može dobiti, jer smo i mi iznimno jaki. Dobro je da prvu utakmicu igramo u gostima, rekao je Eduardo da Silva
Vidi originalni članak

Liga prvaka pauzira dva mjeseca, a onda se kreće s nokaut fazom. U petak je održan ždrijeb osmine finala u kojem je bilo 11 hrvatskih nogometaša. Nakon što su saznali protivnike, Hrvati su poprilično optimistični.

- Roma je atraktivan protivnik. Imaju odlične nogometaše no čini mi se da ih se može dobiti jer smo i mi iznimno jaki. Dobro je da prvu utakmicu igramo u gostima. Prođemo li ih, Šahtar bi mogao biti ugodno iznenađenje - rekao je Eduardo da Silva za Sportske novosti. 

Lyon je 'crna mačka' za Real Madrid, ali čini se kako bi Real konačno mogao naplatiti dugove. Jači su nego prošlih sezona, a Lyon nije što je bio. Ipak, Dejan Lovren vjeruje kako će ključna ipak biti forma u veljači. 

- Oni su dolaskom Mourinha drugačija momčad. Real je velik, ali Lyon ima svoje adute. Hrabro ćemo u borbu, a presudna će biti forma koja će krasiti dvije momčadi u veljači - smatra Lovren.

Tottenham će se za četvrtfinale boriti s Milanom. 

- Dobili smo možda najtežeg protivnika, ako izuzmemo Barcelonu. Velik su klub s velikim igračima, imaju iskustvo i po tome su u prednosti no bio je i Inter pa ste vidjeli kako su prošli u skupini - izjavio je za SN Niko Kranjčar.

Parovi osmine finala, 15/16. i 22/23. veljače:

Roma - Šahtar, Milan - Tottenham, Valencia - Schalke, Inter - Bayern, Lyon - Real Madrid, Arsenal - Barcelona, Marseille - Manchester United, Kopenhagen - Chelsea

Hrvati u Ligi prvaka

Eduardo i Srna (oba Šahtar), Kranjčar, Pletikosa, Ćorluka, Modrić (svi Tottenham), Rakitić i Gavranović (oba Schalke), Olić i Pranjić (oba Bayern), Lovren (Lyon)

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Frkaipanika 18.12.2010.

    žaomije što zako neki analitičari komentiraju mladog bosanca,to isto da je rekao za niku kranjčara,zato što neko igra lošije sezonu nemora značiz daje izgubio kvalitet

  • njonjo 18.12.2010.

    samo mi nemoj reći da si ti taj adut, hahahahaha

  • Dr.Gonzo. 18.12.2010.

    Nista slade mi nebi bilo da Lyon dobije reala, samo se pitaj koji sudac bi im onda bio kriv xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare