To je to što me zanima!

Eduardo zabio za osvajanje Kupa, a potom dobio crveni!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U finalu Kupa Šahtar je 2-0 dobio Dinamo i osvojio dvostruku krunu! Do 64.' su mreže mirovale, a onda je Eduardo zabio! Samo 12 minuta kasnije dobio je crveni!
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva vraća se u staru formu, u onu kad je bio jedan od najboljih napadača na svijetu. Svaku minutu koju dobije maksimalno iskoristi, a večeras je Šahtaru donio trofej na neutralnom travnjaku u Sumi! 

U finalu Kupa Šahtar je 2-0 pobijedio Dinamo i osvojio dvostruku krunu! Do 64. minute mreže su mirovale, a onda je Eduardo zabio za 1-0! Adriano je nakon Srninog dodavanja završio na travnjaku poslije duela, ali je uspio nogom gurnuti loptu. Natrčao je Dudu i lijepo naciljao pa pospremio loptu kraj nemoćnog golmana!

Samo 12 minuta kasnije Eduardo je dobio crveni karton! Iz očiglednog je zaleđa zabio drugi gol kojeg je sudac poništio i pokazao mu žuti karton. Odmah potom izvadio je i crveni, premda je izostala burna reakcija hrvatskog napadača i iako nije imao žuti od prije. U čudu je odšetao s terena.

Zaslužili smo ovo - rekao je Srna

U 88. minuti žuti karton zbog prekršaja i koškanja sa suparnikom (Milevskij) požutio je i Srna.

- Ovo je naša godina. Pokazali smo i u ovoj utakmicu kvalitetu, snagu i karakter. Čestitam suigračima, predsjedniku, treneru i navijačima koji su naš dvanaesti igrač. Zaslužili smo ovo - rekao je Srna.

Za poraženu momčad kompletnu je utakmicu odradio Ognjen Vukojević.

Šahtar nije koštalo jer je Adriano postavio konačnih 2-0 samo tri minute prije kraja. Osvojeni Kup Šahtarov je sedmi ukupno i prvi nakon 2008. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • oelitonetto7 26.05.2011.

    svaka čast, super gol. a u vezi kartona, možda nije čuo da je sudac označio zaleđe

  • usvakomkukoljuimazita 26.05.2011.

    pravi golgeterski instinkt!!!! svaka cast majstore,drugi bi petljali,petljali i nis na kraju.....

  • amsterdam110 26.05.2011.

    dobio je dva zuta odjednom,kako ne kontate .hahaha .pa vidite i sami da se i sudija zbunio .prvo nezna izvuc crveni ,pa mu zuti popadase na pod ,neko ga podplatio da ce sahtjar prvi dobit crveni ,neko digo lovu na kladionici.ipak je to ukrajina

Komentiraj...
Vidi sve komentare