To je to što me zanima!

Eduardo zabio za preokret i pobjedu Arsenala u Belgiji

Arsenal je u prvom kolu skupine H gostovao kod Standarda iz Liegea. Belgijci su nakon pet minuta poveli sa 2-0, ali stvar je spasio naš Eduardo...
Vidi originalni članak

Kakav šok za Arsenal! Novak u Ligi prvaka, belgijski Standard zabio je već u 2. minuti susreta, a strijelac je bio Mangala i to nakon velike pogreške Eduarda koji je 'asistirao' Mangali. Nisu se Arsenalovi igrači niti snašli, a već je na semaforu pisalo 2-0. Iz penala, nakon starta Gallasa, siguran je bio Jovanović. Arsenal preko Bendtnera smanjuje na 2-1 u 45. minuti. Morao se dobro izderati Arsene Wenger na svoje pulene jer Arsenal nije igrao dobro. Poznata Arsenalova igra kratkih pasova nije davala rezultata. Ipak, izjednačili su topnici u 79. minuti golom Vermaelena. I tada, korner izvodi Fabregas i naš Eduardo iz gužve zabija za 3-2 i veliki preokret Arsenala.

Standard Liege - Arsenal 2-3 (Mangala 2', Jovanović 5', Bendtner 45', Vermaelen 77', Eduardo 81')

Olympiacos jedva protiv AZ Alkmaara
Grci su na svom stadionu dočekali nizozemski AZ Alkmaar. Olymiacos je zabio tek 10 minuta prije kraja utakmice. Zabio je najbolji igrač na terenu u drugom poluvremenu, Torosidis.

Olympiacos - AZ Alkmaar 1-0 (Torosidis 78')

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MaliRadojica 17.09.2009.

    Ziv bio,tako dobih na sportskoj :)))))

  • zed_zed 17.09.2009.

    \"eduardo zabio za preokret\" - naslov bi trebao biti \"arsenal dao gol iz ofsajda\" i uz to je igrač stopao loptu s rukom - pogledajte drugi gol arsenala - dva igrača u ofsajdu

  • gladijator 17.09.2009.

    Bravo! Odužio si se Arsenalu što se zauzeo za tebe da ti skinu kaznu i pljunuo si u lice svim englezima koji su ti zviždali i kritizirali te! Bravo, Eduardo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare