To je to što me zanima!

Eduardov kirurg: Ramsey je kao 'deja vu' za Arsenal

Očekujem da će Ramsey prolaziti isti oporavak kao Eduardo, ali i da će ponovno igrati, rekao je kirurg koji je operirao Eduarda nakon loma noge
Vidi originalni članak

Dr. Khalid Baloch, liječnik koji je operirao Eduarda da Silvu kada je doživio težak prijelom noge, usporedio je ozljedu hrvatskog nogometnog reprezentativca i njegovog suigrača iz Arsenala Aarona Ramseyja. Velški veznjak londonskoga kluba u 65. minuti utakmice protiv Stokea (27. veljače) pretrpio je strašan prijelom gležnja nakon starta domaćeg stopera Ryana Shawcrossa. Eduardo se s istom ozljedom morao nositi prije dvije godine i starta Birminghamovog Martina Taylora. Baloch vjeruje da Ramseyju slijedi sličan put oporavka kojim je koračao i napadač "vatrenih".
- Očekujem deja vu za Arsenalovo osoblje, ovo će ih sjetiti na ono što su već proživjeli. Već i same slike ukazuju na sličnost s Eduardom.
- Očekujem da će Ramsey prolaziti istu rehabilitaciju, ali i da će ponovno igrati. Arsenalovo je osoblje učinilo sjajan posao s Eduardom i učinit će to ponovno, pa se Ramseyja može na terenu očekivati za šest do devet mjeseci - zaključio je Baloch.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bosnia_80 02.03.2010.

    ma to je samo loša sreća i ništa više! teorija da se kosti lome samo arsenalovim nogometašima, zbog toga što su najbolji tehničari ne drži vodu...jer po toj logici CR su trebali dok je igrao za manchester polomiti, obje noge, ruke i kičmu... :P

  • bosnia_80 02.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • The Stranger 02.03.2010.

    A jbt. ocito da su igraci Arsenala daleko najveci tehnicari, imaju bolji dribling i agilniju su. Ali to nije razlog tolikoj agresivnosti protivnickih igraca, trebaju biti blazi. Naravno, cilj nije bio slomiti nogu, ali treba uvjek imati na umu, kontrolu agresivnosti pri ulasku u duele... sreca pa je Ramsey mlađi od Eduarda, ima više vremena za oporavak i nastavak, možda bolje karijere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare