To je to što me zanima!

Efikasno odrađivanje posla: Slaven Belupo-Milano 8-2

Pobjeda 8-2 protiv makedonskog Milana donijela je Koprivničanima ukupnih 12-2 u dva ogleda. Na redu je norveški Trömso, koji je izbacio Dinamo
Vidi originalni članak

Nakon 4-0 u prvoj utakmici Slaven Belupo na svom je stadionu dočekao makedonski Milano iz Kumanova. Bez Stipe Lapića, koji je otišao u Južnu Koreju, ali s prednošću koju je doista gotovo nemoguće izgubiti. Pogotovo bude li se tijekom cijele utakmice igralo kao u prvih petnaestak minuta utakmice. Toliko je, naime, trebalo proći da vidimo prvi - korner. A to je bilo najveće uzbuđenje u otvaranju utakmice.
GOOOL!!! U 24. minuti Slaven Belupo je i peti put zabio Milanu. Prvi europski gol zabio je mladi Matija Poredski, koji je iskoristio doista katastrofalnu reakciju makedonskog golmana. Nabacivanje iz kornera čovjeku je prošlo kroz ruke i Poredski je morao samo postaviti glavu i zabiti s jedva dva metra.
Malo nakon gola pokušao je s vrha šesnaesterca, iz vrlo dobre situacije, Nikola Šafarić. No učinio je to toliko slabo da je čak i taj golman Milana uspio obraniti. Odmah potom gužva je nastala i pred domaćim golom, no iz toga je nastala samo - kontra. Opet je u šansi bio Poredski, no nije uspio zabiti 'jedan na jedan'.
Čistu šansu u 33. minuti promašio je Bajlozov, najčišću moguću. Ostao je sam na pet metara od Rodićeva gola, no lopta je otišla u gol-aut. U idućem napadu odličnu šansu za Belupo upropastio je Aljoša Vojnović. U 36. minuti je glavom preko gola nakon prekida pucao Kaja Rogulj.
GOOOL!!! Duboko u sudačkoj nadoknadi Bojan Vručina je zabio za 2-0. Loptu iz sredine primio je na prsa, napravio dva koraka i pogodio suprotni donji kut. Čim su Makedonci izveli loptu s centra, sudac je označio kraj poluvremena.
Odmah na početku nastavka u šesnaesterac gostiju sjurio se Vojnović, no lopta je otišla pokraj stative.
GOOOL!!! Saša Stojanović prvi je igrač koji je zabio Slaven Belupu ove sezone. Zakasnio je Maras na dodavanje s desna u 59. minuti, Stojanović je samo podmetnuo nogu i zabio iz blizine.
GOOOL!!! Samo dvije minute kasnije već je 3-1. Franjo Tepurić je plasirao s 15-ak metara nakon Jurićeva dodavanja i pogodio od stative, golman Milana nije imao šanse.
Mogao je Tepurić zabiti opet u 69. minuti, ali golman Dadić je napravio čudo. Vojnović je prošao po lijevoj strani, dodao Tepuriću na vrh peterca, no taj je udarac golman Milana uspio nekako 'skinuti'.
GOOOL!!! Nakon što je pogodio prečku u jednoj, odmah u drugoj akciji Tepurić je konačno zabio drugi put. U 74. minuti je 4-1.
GOOOL!!! Kakva golčina! Alimi je potegnuo s 25 metara i pogodio za 4-2 u 75. minuti.
GOOOL!!! Evo i Aljoše Vojnovića. Napadač koji je u Makedoniji zabio triput u 78. minuti pogodio je za 5-2.
GOOOL!!! Pa ovo je doista prava golijada! Gregurina je već u idućoj minuti zabio za ogromnih 6-2.
GOOOL!!! Ima Slaven Belupo još streljiva! S desne strane je u 81. minuti ušao Jurić i pogodio za 7-2.
Moglo je biti i 9-2 u iduće dvije minute. Prvo je glavom promašio Vojnović, pa je golman sjajno obranio Gregurini.
GOOOL!!! Serija ide dalje. U 88. minuti Vojnović je došao do gol-aut linije, uklizao na loptu i poslao je u mrežu.

KRAJ UTAKMICE: Slaven Belupo - Milano 8-2 (ukupno 12-2)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 23.07.2009.

    tepuric bi mogao bit nova zvojezda hnl-a da se nauci disciplinirat

  • teodora 23.07.2009.

    čestitke!

  • boyfromkc 23.07.2009.

    iso mikiiiii :))) best

Komentiraj...
Vidi sve komentare