To je to što me zanima!

Griezmannove žalopojke: Liga prvaka očito je bitnija od SP-a

Antoine Griezmann žalio se i uoči Fifine nagrade 'The Best', koju je također dobio Luka Modrić. Žalio se i uoči Zlatne lopte, jer je znao da ne ide njemu. On smatra da je Zlatnu loptu trebao dobiti - Francuz
Vidi originalni članak

Nogomet piše nevjerojatne priče, jedna od njih je i priča Luke Modrića, koji čeka Zlatnu loptu, treću nagradu za najboljeg igrača, nakon Uefine i Fifine.

I dok većina njegovih nogometni kolega u superlativima priča o njemu, jedan uporno smatra da je zakinut i da njemu pripada nagrada, a ne Luki. 

OBITELJ MODRIĆ Tata, pa opet si najbolji! Luka na Zlatnu loptu poveo i klince

Antoine Griezmann dao je neke nevjerojatne izjave uoči dolaska u Pariz.

- Možda je Liga prvaka važnija od SP-a - rekao je Antoine Griezmann, aludirajući na Realov naslov u Europi i svjetski naslov koji je Francuska s njim osvojila u Rusiji.

Grizemann smatra da je on trebao dobiti Zlatnu loptu, ili on ili Raphael Varane. 

- Tu nagradu kroz povijest dobivali su najbolji od najboljih i zato mislim da samo Francuz ove godine mora dobiti Zlatnu loptu. Prvaci smo svijeta i logično je da igrač iz najbolje ekipe na svijetu bude najbolji na - rekao je ranije Griezmann.

SVI SU ZNALI DA JE LUKA Nevjerojatno! Pobjednik Zlatne lopte znao se satima unaprijed

Žalio se i na Fifinu nagradu 'The Best'.

- Francuska je svjetski prvak, među kandidatima Fifine nagrade za najboljeg igrača trebali smo biti N'Golo Kante, Kylian Mbappe, Raphael Varane ili ja - rekao je tada.

Nije se suzdržao ni na izboru za Zlatnu loptu. Dobro, barem se pojavio tamo, iako je vjerojatno znao da nema previše šanse, za razliku od nekih (čitaj, Messi i Ronaldo).

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Budni 05.12.2018.

    I ja mislim da nije trebao dobiti ju Francuz!

  • ZookyZokac 05.12.2018.

    Hajde luzeru francuski pokrij se ušima. Možete zahvaliti lopovskom arbitru Putani što ukrao finale i vama glumcima poklonio pehar. Fuj.

  • mik_fiumano 05.12.2018.

    Smjeh, ahaha. Koliko je jadan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare