To je to što me zanima!

EHF kaznio Vujovića: Ne može u Barcu i mora platiti 2000 €!

Flensburg - Vujovićeva slaba točka. Prvo je bio suspendiran 10 mjeseci, a sada se nije strpio, iako je znao da ga prate budnim okom. Iskrenost je ovoga puta Vuju udarila i po džepu i po poslu...
Vidi originalni članak

'Neka mi objasne kako u zadnjih 30 sekundi sviraju sedmerac na centru, a ne zaustave vrijeme zadnjih 10 sekundi. Baš drsko, neka objasne zašto, a ne da pričaju kako se Vujović opet ponaša', rekao je ljutito poslije knap poraza od Flensburga u ligi prvaka trener hrvatskog rukometnog prvaka Veselin Vujović (59). RK Zagreb 'zalegao' je za jedan gol 26-25 u zagrebačkoj Areni pred pet i pol tisuća gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon 40 godina ja i dalje ne znam rukometna pravila koja su gospoda s Islanda interpretirala, ali valjda će netko to tko je odgovoran znati procijeniti - izjavio je Crnogorac. Na Vujovićevu nesreću, netko ga je poslušao i procijenio, prenosi Handball-world. 

EHF ga je kaznio. Vujović je bio  pod povećalom zbog sličnog prošlog istupa, a sada je krovna europska organizacija odlučila da trener neće putovati sa zagrebašima u Barcelonu na subotnji sraz s momčadi Luke Cindrića.  Uz to, morat će platiti i 2000 eura.

Vujoviću je Flensburg i prije bio slaba točka. Bio je 10 mjeseci suspendiran jer je kao trener Ciudad Reala udario Flensburgova igrača Larsa Christiansena u prvoj utakmici finala tadašnjeg Europskog kupa pobjednika kupova

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Veliki Meštar sviju hulja 15.02.2020.

    dobro je i prosao! lik ne postuje institucije koje mu donose plaću....

  • cicinakitu 14.02.2020.

    Rukomet je antisport!

  • čoviksjuga 14.02.2020.

    Šteta a baš su ih mislili razbit !

Komentiraj...
Vidi sve komentare