To je to što me zanima!

Ej, pa nećemo tako! Liverpoolu za naslov spremili 'lažni' pehar

Manchester City u zadnje kolo Premier lige ulazi s bodom više od Liverpoola. Pehar za prvaka Engleske, koji se čuva na njihovom Etihadu, prebacit će u Brighton, a u Liverpoolu su pripremili repliku
Vidi originalni članak

Ako Liverpool u nedjelju osvoji naslov prvaka Engleske, proslavit će ga s replikom!

Jer originalni trofej prvaka se čuva na Etihadu otkako ga je prošle godine osvojio Manchester City i za vikend će biti prebačen u Brighton gdje "građani" igraju svoju zadnju utakmicu u sezoni.

U posljednje kolo engleskog prvenstva City ulazi s bodom više od Liverpoola. Ako pobijedi kod Brightona, sigurno je prvak. Međutim, u slučaju njihovog kiksa, Liverpool će proslaviti naslov pobjedom nad Wolverhamptonom.

S obzirom da se sve utakmice zadnjeg kola igraju u istom terminu, nemoguće je da originalni trofej novog prvaka čeka i u Liverpoolu i u Brightonu. Zbog toga će na Anfieldu na mogući kiks Cityja spremna biti replika.

Liverpoolu za prvi naslov PL lažni pehar

Zanimljivo, Liverpool bi tako svoj prvi naslov Premier lige mogao proslaviti s "lažnim" peharom, jer "redsi" su 18 puta u svojoj povijesti osvajali naslov prvaka Engleske, ali na tronu nisu bili otkako je 1990. godine formirana Premier liga.

Medalje za pobjednika pripremit će se na oba stadiona, a dobit će ih igrači koji ove sezone imaju barem pet nastupa. Takvih je u Manchester Cityju 21, a u Liverpoolu 19.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • The_Man 09.05.2019.

    ne brinite neće osvojit ni lažni ni pravi ..

  • 09.05.2019.

    Liverpool da može birati između lige prvaka i prvaka Engleske oni bi uvijek odabrali da budu prvaci engleske... To ih muči jako dugo, i peče ih i boli kao sol na ranu..

  • blokirani_lovac 09.05.2019.

    Nakon ovih par dana, pocinjem da verujem u Uskrsnjeg zeca, deda Mraza, Zubic vilu.....tako da ...... sve je moguce u zadnjem kolu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare