To je to što me zanima!

Ekspresni Liverpoolov posao: Minamino već stiže na potpis

Čast nam je što je europski prvak Liverpool zainteresiran za našeg igrača, rekao je sportski direktor Salzburga Christoph Freund kojemu će se dovođenje Minamina isplatiti deveterostruko
Vidi originalni članak

Salzburgovi šefovi vjerojatno se još lupaju po glavi jer su za Takumija Minamina (24), sjajnoga japanskoga krilnog napadača, postavili odšetnu klauzulu od samo 9,12 milijuna eura. Liverpool ju je aktivirao i na korak je od zaključenja posla.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaš koji je u Austriju stigao 2015. iz Cerezo Osake za 940.000 eura u srijedu bi trebao obaviti liječničke preglede i staviti potpis na ugovor tako da već od Nove godine može nastupati za momčad Dejana Lovrena. Pregovori su, kako prenose engleski mediji, uznapredovali.

Japanac se svidio Jürgenu Kloppu u dvije utakmice protiv "redsa" u Ligi prvaka, a i zabio je krasan gol na Anfieldu. Bio je strijelac i protiv Genka, ukupno ima devet golova u svim natjecanjima i 11 nastupa.

- Čast nam je što je europski prvak Liverpool zainteresiran za našeg igrača - rekao je sportski direktor Salzburga Christoph Freund.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 18.12.2019.

    super igrač , malo brža verzija modrića. Odličan je bio protiv Liverpoola.

  • contreras 18.12.2019.

    On vrijedi vide od 9.mil.

  • zidar_šiljo 18.12.2019.

    Dobar potez Liverpoola, Lallana odlazi na kraju sezone, mislim da će i Shaqa prodati. U slučaju da se i ne nametne prodat će ga barem za duplo više..

Komentiraj...
Vidi sve komentare