To je to što me zanima!

Elanova 'bomba' uzrokovala stampedo i urušavanje ograde

Bivši veznjak Cityja Elano u 63. minuti zabio je za vodstvo svog Gremija protiv LDU-a u kvalifikacijama Cope Libertadores nakon čega je nastao stampedo navijača
Vidi originalni članak

Spektakularan gol bivšeg igrača Manchester Cityja Elana u 63. minuti utakmice njegovog Gremija protiv ekvardskog LDU-a u kvalifikacijama Cope Libertadores izazvao je ružne scene na tribinama stadiona brazilskog prvoligaša.

Nakon što je Elano doveo momčad u vodstvo 1-0 masa euforičnih navijača u poznatom stilu je pojurila prema ogradi tribine izazavši time stampedo u kojem je ozlijeđeno desetero ljudi. Dvije žene odvedene su u bolnicu dok je osmero ljudi primilo prvu pomoć na stadionu.

Od silnog pritiska navijači su srušili ogradu tribine, a unesrećeni navijači zazivali su pomoć. Nogometaši su prišli ogradu i rekli navijačima da se povuku što dalje od ograde.

Utakmica se ipak nastavila, a Gremio je prošao u skupine Cope Libertadores nakon izvođenja penala obzirom da je ukupni rezultat nakon 180 minuta bio 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • TheBulletDodger 01.02.2013.

    Bedak.. To nije nikakav stampedo niti urušavanje ograde nego poznato slavlje nakon gola u Južnoj Americi i zovu ga Avalanche! Pogledajte si na youtubu!

  • manU_1 01.02.2013.

    Posjetio me je na Ronaldov go za United protiv Porta za prolaz.....Golcina !

  • CpC-99 01.02.2013.

    Vrati se u Europu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare