To je to što me zanima!

Emery se hrabri: Real nema pojma što ga čeka u Parizu

Razmišljamo samo o Parku prinčeva, našoj kući koju ćemo braniti zajedno s vama navijačim, i tri datuma u kojima ćemo nastaviti pisati povijest PSG-a, napisao je Unai Emery
Vidi originalni članak

Trener PSG-a na svojoj je web stranici objavio podužu poruku navijačima pariške momčadi u kojoj ih poziva na jedinstvo u sljedećim danima i pokušava motivirati sve oko kluba u odlučujućim utakmicama. PSG će u razmaku od desetak dana igrati tri izuzetno važne utakmice na tri fronta gdje se bore za naslov, a sve tri na svom stadionu. Prvo će ugostiti Marseille u prvenstvu (25.2.), nakon toga s istim protivnikom igraju i u četvrtfinalu kupa (28.2.), a onda slijedi uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka s Real Madridom (6.3.).

'U većini utakmica ove sezone pokazali smo što možemo, no na Parku prinčeva osjećamo se posebno moćno. Marseille i Real Madrid znaju da moraju doći u Pariz, no ne znaju što ih ovdje čeka. Pred nama su dva klasika za koje ćemo se pozorno pripremiti.

Naša momčad je odlučna i snažna, a ove utakmice su nešto posebno. Dat ćemo svoj maksimum na našem terenu i nećemo razmišljati ni o čemu drugom, o prošlosti ili budućnosti. Samo o utakmici koja je pred nama. Weah, Ginola, Valdo i Kambouare su zabili 93. i od tada smo Marseille pobijedili više od 20 puta kod kuće. Sada je na nama red.

Razmišljamo samo o Parku prinčeva, našoj kući koju ćemo braniti zajedno s vama navijačim, i tri datuma u kojima ćemo nastaviti pisati povijest PSG-a. Allez Paris!', napisao je Unai Emery.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • sena2 21.02.2018.

    Utakmica za dvije sedmice a ovi pisu o Realu i Psg??????????Koliko clanaka jucer prije utakmice i koliko danas prije utakmica u LP??????????????????Profesionalci nema sta

  • nav1e 21.02.2018.

    sinko dragi, ovakav najlosiji real u zadnjih par godina te dobije 3-1, sto bi tek bilo da igras protiv proslosezonskog reala?

  • dirknowitzkii89 21.02.2018.

    GOAT ronaldo ce opet pokazat zasto nosi tituli GOAT-a....jedan gol reala ce bit dovoljan da rijesi pitanje prolaza a taj gol ce zabit ni manje ni vise nego GOAT CR7 ka i uvik sta zabije...tako da emery nemoj se tijesit, dok je ronaldo zdrav, realu niko u LP (najjacem natjecanju daleko) nije ravan

Komentiraj...
Vidi sve komentare