To je to što me zanima!

Emery: 'Tražim maksimum od igrača, Riječani su sposobni'

Trener Seville Unai Emery na konferenciji za novinare dan uoči utakmice protiv Rijeke istaknuo je kako igra protiv motivirane momčadi koja ima svojih kvaliteta...
Vidi originalni članak

Uzdrmana nakon poraza od Atlética u Primeri (4-0), Sevilla večeras u 19 sati (Arenasport 3) istrčava na Kantridu na utakmicu protiv Rijeke u drugom kolu skupine G Europske lige. Poraz od "colchonerosa" još uvijek boli trenera Unaija Emeryja koji na Kvarneru želi novi, pobjednički početak.

- Tražit ću najviši nivo izvedbe od svojih igrača s obzirom na težinu protivnika kakav je Rijeka. Europska liga zaslužuje respekt u svakom smislu, želimo biti prvi u skupini i moramo pobijediti ovdje kako bismo bili na pravom putu da to ostvarimo - rekao je Emery dan prije utakmice.

Što zna o Rijeci?

- U Španjolskoj je možda nepoznata, ali naša je obveza bila pobliže je upoznati jer znamo da ima sposobnu momčad. Poteškoće bi nam mogla stvarati činjenica da nemamo dovoljno respekta za protivnika i da ne budemo koncentrirani.

No ipak...

- Inzistiram na respektu za Rijeku jer smo prolazili kroz ovo natjecanje i znamo koliko je teško doći do naslova. Na tom su putu i utakmice poput ove kada igrate protiv momčadi koja odskače entuzijazmom i motiviranošću da odigra kvalitetno protiv Seville. U zadnjih 25 utakmica na Kantridi izgubili su samo tri, što znači da su efikasni bez obzira na to protiv koga igraju.

Potvrdio je i kako ima povjerenja u novu "jedinicu" Sergija Rica koji je dobio prednost ispred Portugalca Beta.

Veznjak Vicente Iborra podvukao je odličnu igru bijelih na svom stadionu.

- Poslije onog teškog poraza samo želimo da dođe sljedeća utakmica. Želimo zadržati prvo mjesto u skupini i približiti se prolasku dalje iako znamo da će biti teško jer je Rijeka jaka na svom terenu. Pripremit ćemo se znajući to, ali pokušavajući dati još malo više od sebe - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 02.10.2014.

    Može svašta biti,možda čak Rijeka i izvuče bod

  • di santo 02.10.2014.

    Rijeja se budi iz sna veceras...3:0 za Sevillu.

  • user_6588 02.10.2014.

    Uh što bi volio da Rijeka pobijedi i da Kramarić da barem gol dva.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare