To je to što me zanima!

Emery voli hrvatske veznjake: Sevilla šalje ponudu za Badelja

Hrvatski reprezentativac na izlaznim je vratima iz HSV-a. Sreću bi mogao potražiti u Sevilli, koja je prije tri godine već pogodila dovođenjem jednog Hrvata iz Bundeslige
Vidi originalni članak

Nisam ništa čuo o Sevilli. Ne znam ništa o tome, znam samo da su me često gledali prije četiri godine, dok sam bio u Dinamu, rekao je Milan Badelj za BILD na pitanje o odlasku iz redova HSV-a u toplije krajeve. 

Naime, Unai Emery veliki je ljubitelj njegove igre, pa ga želi u Sevilli na mjestu koje se otvorilo odlaskom Ivana Rakitića. Sevilla je već poslala upit za Badelja prije nekoliko tjedana, kad je HSV stavio cijenu od šest milijuna eura na našeg veznjaka. 

U tom je trenutku Sevilla odlučila pričekati, što se isplatilo jer je za Alberta Morena dobila 18 milijuna eura od Liverpoola. Pitanje je koliko su od tog novca spremni izdvojiti za Badelja, kojem sezona sigurno započinje sljedećeg tjedna. 

Ostane li u HSV-u, u ponedjeljak igra njemački kup protiv Energie Cottbusa. Ode li u Sevillu, u subotu dočekuje Valenciju u prvom kolu Primere. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • KTBFFH ZG 16.08.2014.

    Ajde Badelju bjezi iz HSV-a. Propada klub iz sezone u sezonu. Sevilla bi bila odlicna za tebe.

  • DSŽG 16.08.2014.

    Neka rađe Brozovića uzmu.

  • Zdravko_Mamić 16.08.2014.

    nije nastavio onim putem koji je pokazao u svojim početcima u seniorskoj momčadi Dinama... nažalost bilo je par ozljeda i jbg...

Komentiraj...
Vidi sve komentare