To je to što me zanima!

Emotivni zagrljaj hrvatske i srpske legende: 'Kakve smo bitke samo nekada vodili...'

Željko Obradović dočekan je pljeskom i dobio je ovacije od zagrebačke publike, a lijepo ga je dočekao nekadašnji veliki rival Aco Petrović
Vidi originalni članak

Partizan je u Draženovom domu slavio protiv Cibone 87-74. Vukovi su dobro namučili euroligašku momčad, ali ipak nisu uspijeli doći do pobjede. Beogradski sastav došao je do 12. pobjede u ABA ligi u krcatoj dvorani u Zagrebu.

U Draženovom domu bila je sjajna atmosfera, a zagrebačka publika velikim pljeskom nagradila je trenera Partizana Željka Obradovića. Legendarni trener dobio je ovacije, a kasnije se zahvalio publici.

ABA LIGA Cibona - Partizan 74-87: Hrabri 'vukovi' namučili euroligaša

- Moram reći nešto, bilo je zadovoljstvo igrati u punoj dvorani, bila je lijepa atmosfera i nadam se da će ubuduće biti tako.

Obradovića je osim publike u Zagrebu lijepo dočekao i Aco Petrović. On je na svom profilu na društvenoj mreži X objavio fotografiju emotivnog zagrljaja s Obradovićem i napisao:

- A kad se samo sjetim kakve smo bitke prije 35 godina vodili.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • grga76 16.01.2024.

    Lijepo

  • User5566 16.01.2024.

    Kad mu se pljeskalo u Splitu, odmah su bili komentari da smo braća i tako te gluposti.. Sad vidim da se šuti, nema ovih majstora sta su dežurni na portalu koji pljuju samo..

  • 16.01.2024.

    Aco mi je ipak bio bolji,a i draži košarkaš ,makar je i Željko bio isto TOP igrač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare