To je to što me zanima!

Engleska Diletta: 'Rasplakala sam se sa sugovornikom, a prije nisam uopće pratila nogomet...'

Ipak, njen izgled znao joj je donijeti i probleme, pa je tako Jones 2016. otkrila kako je netko iskoristio njene atraktivne fotografije na aplikaciji za upoznavanje Tinder te napravio lažne račune
Vidi originalni članak

Talijanska voditeljica Diletta Leotta slavna je u nogometnom svijetu, a čini se da bi svoju Dilettu trebali dobiti i - Englezi.

Atraktivna TV voditeljica Emma Louise Jones nikada nije pretjerano pratila nogomet, no od 2017. godine počela je raditi za Leeds United TV. 

Fantastični strateg Marcelo Bielsa Leeds je vratio u Premiership, a s time je i Jones doveo do elitnog ranga engleskog nogometa. 

Emma Louise proslavila se ranije još za vrijeme pripremnih utakmica Engleske za Svjetsko prvenstvo 2018. godine kada je kamerman bio puno više fokusiran na nju umjesto na utakmicu s Kostarikom.

- Nikada nisam pratila nogomet, no otkad radim na Leeds TV-u postala sam obožavatelj! Ta atmosfera i strast ostavili su traga na meni i sad san najglasniji gledatelj - rekla je Jones za časopis Ourtown te je priznala kako ima problema s postavljanjem teških pitanja svojim sugovornicima, a jednom se rasplakala zajedno s ispitanikom...

Ipak, njen izgled znao joj je donijeti i probleme, pa je tako Jones 2016. godine otkrila kako je netko iskoristio njene atraktivne fotografije na aplikaciji za upoznavanje Tinder. Lažnih računa bilo je nekoliko, a ljudi su se pretvarali kako su stjuardese i radnice u supermarketu s njenim fotografijama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • daninoć 19.07.2020.

    Potrošila je godišnje zalihe silikona.

  • ponosna slavonija 19.07.2020.

    A ova ko fol zna nešto o nogometu

  • iviiica 19.07.2020.

    Nema ružnijeg narodaod ovih Engleza!

Komentiraj...
Vidi sve komentare