To je to što me zanima!

Engleski FA osudio The Sun zbog ruganja Royu Hodgsonu

Naslovnica The Suna, na kojoj se ismijava govorna mana novog engleskog izbornika Roya Hodgsona naišla je na osudu čitatelja, ali i Engleskog nogometnog saveza
Vidi originalni članak

''Woy gets England job'' (Woy je dobio posao izbornika Engleske). ''Bwing on the Euwos'' (Donesi nam naslov na Euvu). ''We'll see you in Ukwaine against Fwance (Vidimo se u Ukvajini protiv Fvancuske), naslovi su koji su osvanuli na naslovnici britanskog tabloida The Suna povodom imenovanja Roya Hodgsona za novog engleskog izbornika.

Očigledno, The Sun se narugao Hodgsonovoj nemogućnosti da izgovori slovo 'r' stavivši na pet mjesta slovo 'w'. Nije dugo trebalo da kontroverzna naslovnica izazove negodovanja čitatelja, a neozbiljnost engleskog dnevnika osudio je i Engleski nogometni savez (FA).

"Drago nam je zbog što su mediji toplo pozdravili dolazak Roya, ali smo razočarani naslovnicom u The Sunu, koju smatramo neukusnom te s nedostatkom poštovanja", priopćio čelnik FA-a David Bernstein.

The Sun se okomio na Hodgsona jer je dobio utrku za izbornika ispred glavnog konkurenta menadžera Tottenhama Harryja Redknappa, koji je Sunov kolumnist.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • šanikva 03.05.2012.

    Kod nekih ljudi je to tako slatko i simpatično....definitivno nije za se rugat...ima nas svakakvih, iako novinar je to napisao, ali nije i izdao....ne izdaju se novine na tiskanje bez detaljnog pregleda glavnog urednika tako da negodovanje ide i njemu. Znate onu ko se zadnji smije..........

  • Walton Simons 02.05.2012.

    The Sun je oduvijek poznat po svojoj neprofesionalnosti, ali vrag mi nije dao mira, pa sam ih malo "prolistao". Evo jedna od vijesti ja da susret između Cityja i Newcastlea sudi Howard Webb, što je naravno izazvalo reakcije Cityjevih navijača.

  • pelinimed78 02.05.2012.

    i ja ne znam reć r,a ni naše društvo nije imuno na takve stvari,znao bi naletit na zemljačine,al curama to zna bit slatko hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare