To je to što me zanima!

Engleski mediji jednoglasno kažu 'Ovo je neoprostivo!'

Engleski The News of the World najdetaljnije je izvijestio o teškoj ozljedi Eduarda da Silve uz film u šest slika i veliki naslov 'Neoprostivo’
Vidi originalni članak

Kao i hrvatski mediji, i engleski su suglasni u užasu koji je pretrpio Eduardo da Silva nakon brutalnog starta Martina Taylora. Sve najznačajnije otočke novine donijele su priču o Duduovoj ozljedi i prenijele početni bijes Arsenalova menadžera Arsenea Wengera.
“Neoprostivo” - velik je naslov u News of the Worldu, koji je na dvije strane napravio film u šest slika, od Martinova uleta na Eduardovu stajnu nogu do trenutka kad našeg napadača iznose na nosilima. Na zadnjoj stranici velika je slika Dudua u agoniji, s trenutkom iskakanja fibule kroz čarapu u krugu.
Naslov je izjava Arsenea Wengera “Ban Him for Life!” (zabranite mu igrati do kraja života). Isti su naslov ponudili i The Sunday Telegraph te The Sunday Mirror.
The Sun je plasirao veliku sliku Da Silve koji gleda u vlastitu kost uz jasan naslov - “Stravično”.
The Evening Standard objavio je priču pod naslovom “Arsenalov dan užasa”, od Duduove ozljede do gubitka dva boda u sudačkoj nadoknadi. Fotografije su također brutalne, ali uz napomenu čitateljima da bi mogle biti uznemirujuće.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gmolak 25.02.2008.

    Ne MOSTAR,malo si puno u krivu. Pošteno je neigranje za Taylora do kraja života.Šta dudu će se vratiti za recimo godinu dana i onda će se i Taylor vratiti, pa da opet nekog tako ozljedi.Ma nema šanse......

  • mostar 25.02.2008.

    jedino pošteno: koliko neigranja za povrijeđenog toliko i za onog tko je napravio prekršaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare