To je to što me zanima!

Engleski mediji tvrde: Chelsea odlučio vratiti Kovačića Realu?

Čini se da će se Mateo Kovačić vratiti u redove Real Madrida na kraju ove sezone. On je ovo ljeto stigao u London kao posuđeni igrač, a ugovor o posudbi mu vrijedi do ljeta. Engleski mediji pišu da neće biti otkupljen
Vidi originalni članak

Chelsea nema namjeru otkupiti ugovor Matea Kovačića na kraju sezone, pišu engleski mediji! Koliko god dobro igrao u plavom dresu, čelnici su već odlučili kako im se ne isplati ulaziti u pregovore s Real Madridom te bi se hrvatski veznjak u lipnju trebao vratiti u kraljevski klub.

Kovačić je u ovoj sezoni skupio 12 nastupa i činilo se kako je pridobio povjerenje Maurizija Sarrija koji je i bio jedan od glavnih zagovaratelja njegovog dolaska na Stamford Bridge. No, zna se kako u odlučivanju o kupovini igrača zadnju riječ ima rukovodstvo kluba s Romanom Abramovičem na čelu, a ono je, navodno, već sada procijenilo kako Hrvat ne zadovoljava kriterije.

Chelseaju u prilog ide i što u ugovoru o jednogodišnjoj posudbi nema ugrađene klauzule o obveznom otkupu po isteku posudbe, kao niti definiranog iznosa za koji bi Kovačić bio dostupan.

A vjerojatno su u londonskom klubu svjesni da bi otkup ugovora Hrvata bio jako teška misija jer je upravo Kovačić na Santiago Bernabeu odavno označen kao nasljednik Luke Modrića, a posudba je bila odobrena tek nakon inzistiranja igrača na većoj minutaži, koja mu u bijelom dresu nije mogla biti zagarantirana. Barem ne do transfera kapetana Hrvatske koji je, prema brojnim navodima, bio opcija i prošlog ljeta, a nema sumnje kako će aktualan biti i idućeg.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • U.pravu.sam 04.11.2018.

    Toliko o tome koliko vi znate o nogometu i uopce gledat nogomet.. Na sljedecoj utakmici pogledajte Kovacica i njegove kretnje po terenu zatvaranje prostora protivnickim igracima isto tako i otvaranje istoga svojim suigracima. Barkley ima dobar udarac i tu zavrsava sve o njemu dok Kova ima pregled igre i moze podvalit loptu kakvu malo koji igrac moze i kada krene u prodor u stanju je nanizat njih 5 ko malu djecu, nisu nogomet samo asistencije i golovi. Lp

  • Papatest 04.11.2018.

    Trula jabuka,poznatija mu žena od njega

  • pcelar4 03.11.2018.

    Nikad od njega nogometasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare