To je to što me zanima!

Englez će dijeliti pravdu protiv Cipra: Sudio nam u dva poraza

Bilo je to prošle godine u Ligi nacija kada je Hrvatska izgubila od Portugala na Poljudu 2-3 te je Oliver u 51. minuti zbog drugog žutog kartona isključio Roga, a druga 2018. godine protiv Brazila (0-2)
Vidi originalni članak

Poznati engleski sudac Michael Oliver (36) sudit će kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru koju hrvatska reprezentacija igra u petak od 20.45 protiv Cipra. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oliver je u dosadašnjoj karijeri dva puta sudio finale FA kupa, a pravdu je dijelio i na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Fifin sudac je od 2012. godine, a posljednje tri je u skupini Uefa elitnih sudaca. 

Do sada je 'vatrenima' sudio tri puta, a dva puta smo izgubili i jednom pobijedili. U dvoboju Uefa Lige nacije kada je Portugal pobijedio 3-2 na Poljudu, Oliver je u 51. minuti susreta zbog drugog žutog kartona isključio Marka Roga. Pravdu je dijelio i u porazu Hrvatske u prijateljskom susretu protiv Brazila (2-0) 2018. godine i 2013. godine u pripremnoj utakmici protiv Južne Koreje kada je Hrvatska slavila s 4-0. 

Englez je sudio i Dinamu u remiju s Moldeom (3-3) u kvalifikacijama Lige prvaka 2015. godine, zatim godinu kasnije u porazu od Seville (0-1) u grupnoj fazi LP i pobjedi protiv Benfice na Maksimiru u osmini finala Europske lige (1-0). 

Utakmicu protiv Slovačke 'vatreni' igraju u ponedjeljak 11. listopada u Osijeku od 20.45.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • babangida300 06.10.2021.

    Pa nije ovo jajdug da se priča o sucima prije tekme. Ovo je smijurija koja filozofija se radi od Cipra i Slovačke i općenito ove naše grupe koja je najlakša ikad. Igramo sa žlj kvalitetom od reprezentacija, nikad lakša skupina, nikad lakši protivnici i prolaz ove smiješne grupe se podrazumijeva, to nije nikakav svemirski pothvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare