To je to što me zanima!

Englezi bijesni: Mario, ispričaj se ako želiš ostati na Anfieldu!

Mario Balotelli na poluvremenu utakmice protiv Reala zamijenio je dres s Pepeom. Rodgers je problijedio kad je to vidio. Balotellija su napale i igračke legende Redsa
Vidi originalni članak

Balotelli se mora ispričati klubu i navijačima ako želi nastaviti karijeru u Liverpoolu. To je stav većine navijača Redsa kao i službenog glasila Liverpoola nakon nevjerojatnog Balotellijevog poteza na Anfieldu.

Madridski Real u 3. kolu Lige prvaka nakon 45 minuta vodio je 3-0. Sudac je odsvirao kraj prvog dijela, a Balotelli, koji je igrao od prve minute, zamijenio je dres s Pepeom. Kao da je znao da će ga Brendan Rodgers ostaviti u svlačionici. Talijan je bio igrač manje u prvom dijelu.

- To je nešto što ja ne podržavam. Sakho je to napravio prošle sezone i to smo riješili s njim. Isto će biti i sada. Pozabavit ću se Balotellijem kasnije. Zna se kad se mijenjaju dresovi - rekao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

Balotellija je žestoko napao nekadašnji Liverpoolov branič Jamie Carragher, danas u ulozi sportskog komentatora.

- Iskreno, teško da će Balotelli biti ovdje i sljedeće sezone. Rafa Benitez je bio u Liverpoolu nekoliko godina, kupio je Robbieja Keanea i prodao ga već u siječnju. Možda će Balotelli ostati nešto dulje, ali bio bih iznenađen da ga vidim na Anfieldu i sljedeće sezone - rekao je Carragher.

Nije ovo prvi put da je Balotelli na udaru. Napravio je čovjek u karijeri gafova kakvih se ne bi posramili ljudi s podebljim dosjeima. Umalo je zapalio kuću, gađao je pikadom mlade igrače, razbijao automobile... 

Pogledajte na Goalu sve njegove grijehe...

Idi na 24sata

Komentari 77

  • miros-lav 04.11.2014.

    Ja jos ne kontam sta mu zamjeraju,otisao je na klupu i za njega je to kraj igre zamjena dresova najnormalnija stvar.Balotelli nevalja a Pepe valja.Inace mediji ga jako mnogo koriste uglavnom kao negativca .Pokusajte da malo saznate o njemu i njegovoj proslosti bit cete malo blazi.

  • zgpurger1 28.10.2014.

    Preporučam se,za puno manje love mogu šetat po terenu i radit cirkuse,još sam slobodan igrač,klub koji me uzme ne mora plaćat odštetu!

  • Frenkyy 26.10.2014.

    Istina, nije u lijepo ali da je LFC pobjedio i to golom Maria, nitko ništa ne bi rekao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare