To je to što me zanima!

Englezi: Emeryju je odzvonilo! Arsenal će preuzeti Mourinho...

Arsenalov sportski direktor Raul Sanllehi našao se na večeri s portugalskim trenerom te je navodno s nje izašao oduševljen, a Emeryju je ostalo tek utakmicu ili dvije da dokaže svoju vrijednost
Vidi originalni članak

Trener Arsenala Unai Emery već neko vrijeme gubi sve konce kluba. 

Arsenal je u posljednjoj utakmici nakon vodstva 1-0 na Emiratesu ipak remizirao 1-1 s Wolverhamptonom tako samo nastavivši niz loših rezultata, a nisu samo rezultati problem u momčadi. Kapetan momčadi kojeg je odabrao upravo Emery na čuđenje svih navijača, Granit Xhaka, psovao je navijače tjedan dana ranije i skinuo kapetansku traku. 

Uz to, Arsenal nema nikakvu igru, obrana je nevjerojatno šuplja, a sastavi koje Emery baca na teren nerijetko izazivaju čuđenje svih onih koji ga vide.

Engleski mediji sad javljaju kako su čelnici 'topnika' našli zamjenu za Emeryja, a radi se o, ni manje ni više, nego Joseu Mourinhu!

Arsenalov sportski direktor Raul Sanllehi našao se na večeri s portugalskim trenerom te je navodno s nje izašao oduševljen, javlja Times, a Emeryju je ostalo tek utakmicu ili dvije da dokaže svoju vrijednost. Svlačionicu je izgubio na svom tretmanu Mesuta Özila, smatraju engleski mediji, a ima i problema s komunikacijom s igračima zbog lošeg znanja engleskog jezika.

Arsenal je peti na tablici s četiri pobjede, pet remija i dva poraza u 11 kola, a u posljednjih pet utakmica imaju tek jednu pobjedu...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mestar 03.11.2019.

    To bi bio kaj Arsenala koji se godinama drzi pre vrhu premijersipa iako ne trose puno na pojacanja kao ti ostali. Ne mislim da ima od toga ista osim oglasa da ne ode u zaborav.

  • jocaamsterdam23 03.11.2019.

    Odzvonit ce i njemu brzo

  • 03.11.2019.

    Ok sve štima,jedino mi nije jasno kak bu Mou treniral Arsenal i Real zajedno...???

Komentiraj...
Vidi sve komentare