To je to što me zanima!

Englezima u hotelu ukrali su medalje, dresove i gaće

Nije ni čudo da su se Englezima članovi osoblja u kampu u Rustenburgu toliko veselili, kad su ih brže-bolje pokrali. No, uskoro su uhićeni i osuđeni
Vidi originalni članak

Jedva smo čekali da dođu kako bi im poželjeli sreću na terenu, rekao je član osoblja u kampu Engleske u Rustenburgu kad su izbornik Fabio Capello i njegovi nogometaši sletjeli u JAR.
Nije ni čudo da su im se toliko veselili s obzirom da su ih pokrali. Dresovi i donje rublje te medalje su nestale. Čak i dresovi od SAD-a koje su igrači razmijenili nakon utakmice. Baš i nije jasno što će nekome tuđe gaće i zašto igrači nose medalje sa sobom čak u daleku Južnoafričku Republiku.
Lopovi su, međutim uskoro i pronađeni, a još su brže završili iza rešetaka i to na tri godine! Puno previše, no čini se kako Fifa u dogovoru s lokalnim sudovima trenira strogoću.
Sve stvari su pronađene i vraćene engleskim reprezentativcima, no sumnjamo kako je njih to uopće i pogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gandalf_1 29.06.2010.

    a jesu li im ukrali i septičku jamu koja se izlila i usrala cijelu opremu

  • HardCore 29.06.2010.

    ma iza svog ovog glamura i masovnog veselja oko sp-a se krije prava slika - sirotinja i izrabljivanje iste od strane organizacijske mafije...nije afrika odabrana bez razloga. teorija \"dodatne populacije nogometa na crnom kontinentu\" je samo paravan za dovođenje prvenstva i paralelnog kapitalističkog izrabljivanja lokalne sirotinje koja nema izbora.

  • Alessandro10 29.06.2010.

    medalje,kkaj su oni to osvojili??

Komentiraj...
Vidi sve komentare