To je to što me zanima!

Ovo još nismo vidjeli: Enrique ovako objavio popis za Vatrene

Španjolski izbornik Luis Enrique je objavio popis igrača za utakmicu Lige nacija protiv Hrvatske i prijateljski susret s Bosnom i Hercegovinom. Napokon je pozvao i Jordija Albu
Vidi originalni članak

Jordi Alba je napokon dobio poziv u španjolsku reprezentaciju!

Otkako je Luis Enrique stigao na klupu furije, sjajni lijevi bek Barcelone je bio u nemilosti. Španjolski mediji su tvrdili da je dvojac u jako lošem odnosu, ali je napokon stigao poziv i na njegovu adresu i to baš za utakmicu s Hrvatskom.

Španjolski izbornik je izabrao 24 igrača na koje računa u utakmici Lige nacija na Maksimiru 15. studenog protiv Hrvatske te za prijateljsku utakmicu s Bosnom i Hercegovinom koja se igra tri dana kasnije.

Jordi Alba je najveće iznenađenje Enriqueovog popisa, ali nije jedino novo ime u reprezentaciji. Pozvani su i branič Espanyola Mario Hermoso, Diego Llorente iz Real Sociedada i Inago Martinez iz Athletic Bilbaa, a poziv umjesto Alacera je dobio Isco.

Alba ima sjajnu sezonu u Barceloni, započeo je 10 od 11 utakmica u prvenstvu i sve četiri u Ligi prvaka, a zabio je i dva gola. Za Španjolsku je ukupno upisao 66 nastupa i zabio osam golova od kojih je jedan bio i u finalu Eura 2012. godine u pobjedi 4-0 nad Italijom.

Ovoga puta on je mjesto dobio ispred Chelseajevog Marcosa Alonsa.

Španjolska je vodeća momčad skupine 4 sa šest bodova, dva više od Engleske. Hrvatska je posljednja s jednim osvojenim bodom.

Golmani: De Gea, Kepa, Pau Lopez. 

Obrana: Otto, Azpilicueta, Diego Llorente, Ramos, Hermoso, Iñigo Martinez, Gayá, Alba.  

Vezni red: Sergi Roberto, Ceballos, Brais, Rodri, Busquets, Fornals, Saul. 

Napad: Marco Asensio, Morata, Rodrigo, Suso, Aspas, Isco. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kobajagi10 13.11.2018.

    Spaljevina nije zvao Paca Alcacera. Na našu sreću.

  • BorussiaDortmund 08.11.2018.

    Frajer je izignoriro njihovo trenutno najraspoloženijeg napadača Paca, kao da je razlog što je sklon ozljedama..Čovjek zabija u klubu i jedini redovno zabija za repku

  • DambaTheBlackMamba 08.11.2018.

    Bojim se da budemo od Furije ponovo nadrapali kao žuti mačići :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare