To je to što me zanima!

Enrique ne žali zbog Suáreza, Modrić bez krivog dodavanja?!

Treneri Reala i Barcelone oprečnih su razmišljanja nakon pobjede "kraljeva" u el Clásicu (3-1). Od statističkih podataka najzanimljiviji je onaj da Modrić nije griješio
Vidi originalni članak

Real Madrid pobijedio je Barcelonu 3-1 u najvećem nogometnom spektaklu, 228. "el Clásicu", i to preokretom. Trener "kraljevskog kluba" Carlo Ancelotti pohvalio je cijelu momčad, ali ipak istaknuo jednog pojedinca.

- Momčad je odradila sjajan posao. Svi su odigrali odlično. Isco je bio fantastičan , ali da biste dobili Barcelonu svi moraju odigrati jako dobro. Odlično smo se oporavili nakon utakmice protiv Liverpoola. Moramo nastaviti ovako, ponosan sam na svakog igrača - rekao je Talijan nakon utakmice.

Njegov kolega na suprotnoj strani Luis Enrique stavio je u vatru Luisa Suáreza od prve minute nakon što četiri mjeseca nije odigrao kompetitivnu utakmicu zbog suspenzije.

- Nisam bio iznenađen što je Suárez počeo, jučer sam rekao da to mijenja naše planove - priznao je Ancelotti, a Enrique na tu temu dodao:

Reuters/PIXSELL

- Ne žalim što sam stavio Suáreza u prvih 11. Bio je uz momčad od samog početka i odigrao je dobro, možda i bolje nego što sam očekivao.

Barça je povela preko Neymara u četvrtoj minuti, ali Real je okrenuo golovima Ronalda iz penala (35.), Pepea (51.) i Benzeme (61. minuta).

- Imali smo nekoliko dobrih akcija, ali bilo je previše grešaka . Real je odigrao dobro i zasluženo je pobijedio. Morat ćemo razgovarati o tome što smo napravili krivo - dodao je Katalonac.

Nijedno pogrešno dodavanje Modrića?

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je jedan od najboljih pojedinaca Reala. Odigrao je 89 minuta, a prema službenoj grafici imao je čak 89 posto uspješnih dodavanja (44 od 49). No prema podacima Goala , Luka nije imao niti jedno pogrešno dodavanje! Bilo kako bilo, Modrić je odigrao fantastičnu utakmicu.

Potpune statističke podatke o "el Clásicu" provjerite na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • tomislav_12 27.02.2016.

    nisam gledao utakmicu a koliko vidim real je opet dobio sumnjiv penal... zašto me to ne iznenađuje?

  • lopovi od 1902 27.02.2016.

    koliko god im sude smiješne penale u ligi, ovaj je čist ko suza - spriječio je loptu da ide prema napadaču reala, nije mogao skloniti ruku to je istina ali je spriječio loptu i vrlo vjerojatno gol pa prema tome nema govora o nepravednom penalu... to je bio penal, jedino mi je bio interesantan kriterij kartona, malo olako ih je dijelio al dobro nije to razlog poraza.... niti nakon gola za 0-1 nisu izgledali kao ekipa, spora lopta i bezidejnost, a dodaj tome i shakira ( taj tenk ne smije pristupiti terenu ), iniestu koji se već godinu dana šlepa na račun stare slave, xavi koji max može odigrati 45min protiv jačih, busqets je također bio neprimjetan nakon prvog dijela i to je to.. prolazna ocjena samo za mascherana, brava ( ništa nije mogao ) mathieu, napadači su se trudili, messi je bio dobar, neymar nakon gola se izgubio, a suarez treba još da se uigra, jer vidi se klasa ali treba vremena...

  • AnteG 27.02.2016.

    i ponovno je barsa zaštićena od sudaca! Opet nedosuđen čisti jedanaesterac Piquea! Ali i ovakvo tovarenje s 3 gola prečkama i nedosuđenim jedanaestercima posramilo je ovaj umjetni klubek! Ovo bi kao bila njihova najjača selekcija u njihovoj povijesti? :D ha?! Brutalka je bila danas na Bernabeu! Anchelotti genije! Benzemu si preporodio! Njegova igra je na razini najjačih špica današnjice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare