To je to što me zanima!

Enrique odmara zvijezde: Alen Halilović je na popisu za Elche

Barcelonin trener odmarat će čak devet standardnih prvotimaca, a na popis za uzvratnu utakmicu kupa protiv Elchea uvrstio je šest igrača druge Barcine momčadi
Vidi originalni članak

Alen Halilović mogao bi biti u prvih 11 Barcelone na današnjoj uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja protiv Elchea u 22 sata. Mladi hrvatski veznjak našao se na popisu Luisa Enriquea zajedno s još pet igrača Barcelonine druge momčadi.

Kako je u prvoj utakmici Barcelona pobijedila 5-0, trener Katalonaca odmarat će danas čak devet standardnih prvotimaca. Jedina dva igrača koja su 'preživjela' iz zadnje utakmice protiv Atletica su Gerard Pique i Ivan Rakitić. Na popisu tako neće biti Bravo, Alba, Alves, Mascherano, Busquets, Iniesta, Messi, Neymar i Suarez, a ozlijeđeni su Xavi i Vermaelen.

Uz Halilovića i Rakitića za utakmicu konkuriraju Ter Stegen, Masip, Montoya, Douglas, Pique, Diagne, Bartra, Mathieu, Adriano, Ie, Rafinha, Sergi Roberto, Gumbau, Pedro, Adama i Munir.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • LebronPetrovic 15.01.2015.

    Veceras ce Nou Camp upoznat Alena Halilovica u punom svijetlu.

  • pingvin_4 15.01.2015.

    sretno alene i nadam se da ce raketa dobiti staru formu :)

  • crobern 15.01.2015.

    Zabij gol i pripremi jedan. Barcelona neka pobjedi 2-0 i nova si prvotimac. Vise te barcelona B nece vidjet. Sve to ti zelim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare