To je to što me zanima!

Enrique: Sretan sam što Ivan ostaje, a imao je druge ponude

Ivan Rakitić odigrao je najviše utakmica pod Enriqueom, čak 144. Toliko nisu odigrali ni Messi, ni Neymar, ni Suarez, kao ni Busquets. Nedavno je produžio ugovor
Vidi originalni članak

Odlična je vijest što je Ivan produžio ugovor. On je naš jako važan igrač i sretni smo što ostaje s nama. Također, imao je puno ponuda drugih klubova, ali odlučio je ostati s nama i napradovati u Barceloni. Zadovoljni smo kako igra i općenito svime što je postigao do sada, rekao je trener Luis Enrique nakon što je Ivan Rakitić produžio aktualni ugovor do 2021. godine uz otkupnu klauzulu od 125 milijuna eura.

Raketa je produljenje ugovora dobio na rođendan, a rođendansku čestitku i riječi pohvale dobio je i od predsjednika Barce Josepa Marije Bartomeua.

Odigrao je najviše utakmica pod Enriqueom, čak 144. Toliko nisu odigrali ni Messi, ni Neymar, ni Suarez, kao ni Busquets. Raketa je ove sezone odigrao 37 utakmica i zabio šest golova, a u pobjedi Barce nad PSG-om igrao je do 82. minute.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Emperor 12.03.2017.

    Rakitić u reprezentaciji igra malo slabije jer u odnosu na klub bude na krivoj poziciji. Kad je u Sevilli bio polušpica - u reprezentaciji ga se stavljalo na zadnjeg veznog. Sad kad je u Barceloni desni vezni - u reprezentaciji igra kao polušpica.

  • Pao i ustao. 12.03.2017.

    Niste napisali koji parfem koristi.

  • komentator__Luka 12.03.2017.

    meni taj rakitić nikad nije bio više od solidnog igrača, to se najbolje vidi u repki di je često igrač manje a utakmica na razini ima da se može nabrojat na prste jedne ruke, zadnje protiv španjolske i češke, samo usporava igru i ima boljih riješenja, još je prije i bio ok, najviše u klubu a sad više ni tamo nije nešt s tim da tamo oko sebe ima iniestu i messija, kad nezna šta napravit dodaj messiju i on će sve dalje...jedan na jedan je isto loš..........za godinu dvije bude za neki prosječan klub najviše

Komentiraj...
Vidi sve komentare