To je to što me zanima!

Enriqueovi nasljednici u Barci: Vitez, Škrtica, Mrav i novinar

Ernestvo Valverde trenira Bilbao, a zovu ga Mrav. Prema kladionicama jedan je od favorita za novog trenera Barce. Na popisu su i sir Alex Ferguson, Arsene Wenger i čovjek koji o nogometu samo piše
Vidi originalni članak

Luis Enrique usred sezone objavio je da na ljeto napušta Barcelonu. Naravno, nije dugo trebalo da kladionice objave popis mogućih kandidata, a među njima ima stvarno bizarnih lica, poput španjolskog novinara koji nije ni trener. 

Prvi kandidat za Enriqueovog nasljednika je Jorge Sampaoli, sadašnji trener Seville, na koji su stavili koeficijent 4.50. Dobro stoji i trener Evertona Ronald Koeman, koji je za Barcelonu u šest godina odigrao gotovo 200 utakmica (5.00).

Mrav koji voli brzu igru

Ernesto Valverde trenira Athletic Bilbao, igračka je i trenerska ikona tog kluba i upravo je ovaj Bask kojeg zovu Mrav, također jedan od glavnih favorita (koeficijent 6.00).

Valverde je bio napadač Espanyola i Barcelone, a prije tri godine sportski direktor Barce Andoni Zubizaretta htio je da baš on preuzme Katalonce, koji su se na kraju odlučili za Gerarda Tatu Martina, kojeg je naslijedio Luis Enrique 2014.

Na popisu kladionica su i Arsene Wenger koji je visoko (6.00), Xavi (21.00), Stoičkov (51.00), Alex Ferguson (67.00), Moyes (101.00) i, pazite sad, čovjek koji nikad nije bio trener i nemamo pojma kako se njegovo ime uopće ovdje našlo. 

Radi se o španjolskom novinaru Guillemu Balagueu na kojeg je koeficijent čak 500.00. Balague je rođeni Katalonac, često gostuje u emisijama s nogometnom tematikom, pisao je za britanske i španjolske novine, a objavio je i nekoliko knjiga.

Recimo, Ronaldovu biografiju, knjigu o Messiju, Guardioli, Barceloni, Liverpoolu kad je došao Benitez... Dovoljno da ga stave na popis kandidata za trenera Barce.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Orahova1 02.03.2017.

    Pa po čemu je ovaj Venger zaslužio biti u tom društvu jeli po onoj utakmici protiv Dinama?.

  • intellectus 02.03.2017.

    Ako već, bolje mrav nego ovi nogometni fosili.

  • mestar 02.03.2017.

    Zlatna era Barce je zavrsila ondaa kad se pocela osipat zlatna generacija, sto je normalno jer kemija se ne dogada tako cesto, neki se ne uspiju nikad oporavit. Sve u svemu okrnjena Barca jos spada u sami vrh svijetskog nogometa tu ce i ostat sve dok Messi ne uspori ali nikad nece bit kakova je bila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare