To je to što me zanima!

EP: Očekivani poraz naših cura od domaćih favorita, Mađarske

Hrvatice su poražene od domaćina prvenstva i svjetske vaterpolske velesile. Zabile su gol u svakoj od četvrtina. Miljković i D. Butić su postigle po dva gola, a Skelin i I. Butić po jedan
Vidi originalni članak

U prvom nastupu na Europskom prvenstvu vaterpolistica u Budimpešti, Hrvatska je sasvim očekivano izgubila od Mađarica s 5-25 (1-5, 2-7, 1-7, 2-6), a u ponedjeljak od 13 sati već igra novi susret EP-a, sa Grčkom.

Hrvatice su poražene od domaćina prvenstva i svjetske vaterpolske velesile, a za utjehu ostaje činjenica da su zabile gol u svakoj od četvrtina. Miljković i D. Butić su postigle po dva gola, a Skelin i I. Butić po jedan.

- Za naše djevojke je ovo bio pretežak susret u ovom trenutku te nismo ni očekivale ništa puno drukčije. Naš fokus i dalje ostaje na utakmicama protiv Srbije i Slovačke - rekla je pomoćna trenerica hrvatske reprezentacije Mia Šimunić.

Valja znati da je Mađarska u ženskom vaterpolu svjetska velesila, sastav koji osvaja medalje na najvećim natjecanjima, od olimpijskih igara do kontinentalnih prvenstava. Uostalom, baš i ovdje u Budimpešti, Mađarska je jedan od favorita za osvajanje naslova prvakinja Europe.

Današnje protivnice, Grkinje, također su iz europskog i svjetskog vrha, a onda nam slijedi utakmica s jakim Ruskinjama, da bi Hrvatice tražile bodove u susretima sa Srpkinjama i Slovakinjama.

U ostalim susretima A skupine Rusija je slavila protiv Slovačke s 31-2, a Grkinje protiv Srbije s 26-7.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mercedes s klasa 13.01.2020.

    Ovo je jedino zanimljivo jer tu i tamo izbije koja sisa. Ali sve ove može dobiti jedna amaterska ekipa iz dubrovnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare