To je to što me zanima!

EP u vaterpolu: Srbi idu u Zagreb uz pomoć kredita!

Situacija u srbijanskom vaterpolu nikad nije bila teža, no atmosfera u reprezentaciji zato nije bila bolja već dugo godina, kaže predsjednik Saveza
Vidi originalni članak

Za osnovne troškove reprezentacije tijekom Europskog prvenstva u Zagrebu (29. kolovoza - 11. rujna) Srbijanski je vaterpolski savez (VSS) morao podići kredit, pišu tamošnji mediji. Informaciju je potvrdio predsjednik VSS-a Velibor Sovrović, navevši da je bankovni kredit podignut da bi se reprezentativcima mogao platiti smještaj u zagrebačkom hotelu i minimalne dnevnice.
- Tvrdim da pomoć koju smo dobili od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije nije dovoljna za financiranje priprema i nastupa A-reprezentacije. Osim seniorske momčadi, ovog smo ljeta u pogonu imali još pet muških i dvije ženske vrste – rekao je Sovrović konstatiravši:
- Situacija u srbijanskom vaterpolu nikad nije bila teža, no atmosfera u seniorskoj reprezentaciji zato nije bila bolja već dugi niz godina.
- Usprkos svim problemima, siguran sam da će naši vaterpolisti u Zagrebu dostojno predstaviti svoju domovinu. Očekujem da će nas igrama, rezultatima i ponašanjem na sportskom borilištu i izvan njega još jednom obradovati.
Sovrović se nije želio upustiti u prognoze. Samo je najavio:
- Srbijanska je reprezentacija trenutačno među četiri najbolje reprezentacije na Starom kontinentu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dusansk 23.08.2010.

    Svi ovi, ajmo reći manji sportovi, nezasluženo dobijaju vrlo malo novca, ili čak ništa, a trofejniji su od mnogih drugih sportova kako kod nas tako i u Srbiji. Žalosno ali ipak istinito.............

  • siptarcina 23.08.2010.

    Kakav članak , na granici između likovanja i podrugivanja . Istina srpski vaterpolo savez uzima kredit za troškove sudjelovanja , dok to hrvatskom npr. nije potrebno jer im je sredstva osiguralo ministarstvo sporta i kulture RH . Znači savez je u plusu , ministarstvo je u plusu ali RH je u minusu i to 45 milijardi eura .

  • totasef 23.08.2010.

    Kad porastem bicu kengur

Komentiraj...
Vidi sve komentare