To je to što me zanima!

Eriksen stiže u Milano, ali igrati ne smije: Što će odlučiti Inter?

Talijani u nijednom 'kontakt-sportu' ne dopuštaju sportašima da nastupaju s ugrađenim srčanim defibrilatorom pa će milanski stručnjaci pokušati pronaći rješenje kako bi Eriksen mogao zaigrati
Vidi originalni članak

Christian Eriksen prije 20-ak dana šokirao je svijet kada se srušio na travnjaku tijekom prve utakmice Danske na Euru, a njegovi su suigrači nakon herojskih činova dobili nevjerojatnu snagu te će se u subotu s Česima boriti za polufinale!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaš će se nakon operacije u kojoj su mu doktori ugradili srčani defibrilator otputovati u Milan gdje će klupski liječnici s njime obaviti još nekoliko dodatnih pretraga.

A na njima će pokušati pronaći rješenje za nastavak njegove karijere u klubu koja je zasad pod upitnikom! Talijani, naime, u nijednom 'kontakt-sportu' ne dopuštaju sportašima da nastupaju s ugrađenim srčanim defibrilatorom. Ostale države takvo pravilo nemaju!

Inter se, inače, već pobrinuo za njegovu zamjenu. Iz gradskog rivala Milana doveli su Turčina Hakana Calhanoglua, i to besplatno.

- Imamo veliki respekt prema njemu kao čovjeku pa onda tek kao nogometašu. Nadamo se da će Eriksen potpuno oporaviti - rekao je prvi čovjek Intera Beppe Marotta pa dodao:

- Nakon toga procijeniti ćemo što je najbolje iz sportskog aspekta što je u ovom slučaju svakako manje važno - zaključio je.

Talijani pišu kako će se danski nogometaš vratiti u Milan u drugom tjednu srpnja. Neće moći trenirati, ali tamo će se susresti sa suigračima i novim trenerom Simoneom Inzaghijem

SRETAN ZAVRŠETAK Dirljiv susret Eriksena i Danaca: Šetao sa sinom, skupa su ručali

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Krušo Hagur 03.07.2021.

    Zadnji put ste ovu sliku zamaglili ( pitaj Boga zašto), a sad niste.

  • Skyfall 2012 02.07.2021.

    Ma briga njima za njegovo zdravlje samo da igra

  • Lotta22 02.07.2021.

    Ne znam zašto bi riskirao zdravlje i život, koji mu je sam Bog poklonio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare