To je to što me zanima!

Ermin Zec: Volio bih biti Vedad Ibišević iz HNL-a

Svi me uspoređuju s Vedadom i Rukavinom, ono, popularnost preko noći, medijska pompa. Ali spreman sam i zasad sve todobro podnosim
Vidi originalni članak

Ma, čitam vam ja o tim milijunima uz moje ime, ali samo se smijem. Razmišljam samo kako da u nedjelju zabijem Hajduku, govori Ermin Zec (20).  Dečko iz Bugojna jedan je tvoraca renesanse Šibenika, za njega je do ljeta malotko čuo, a ove je sezone zabio osam golova u HNL-u. I počele su priče...
- Nemam menadžera, o meni brine prijatelj iz Bugojna. Iako, poziva je sve više, svi pitaju, nude se - kaže Zec, koji je karijeru započeo u Iskri iz Bugojna. Njegov dolazak u Željezničar već je bio gotova stvar. No pojavio se Šibenik, Zec je osvanuo na Šubićevcu i nakon godinu i pol, ali zapravo preko noći, postao zvijezda. Slučaj koji podsjeća na Antu Rukavinu.
- Da, kažu mi neki da ih sve to podsjeća na Rukavinu. I zasad se s tim dobro nosim, s tom medijskom pompom i pričama o milijunima, nisu me nimalo poljuljale. Ljudi me počinju zaustavljati na cesti, čestitaju, sve je to došlo naglo. Ali spreman sam svemu tome odoljeti.
Zecova je priča slična i onoj Vedada Ibiševića. Doduše, sunarodnjak je najbolji strijelac Europe, zabija u Bundesligi.
- Slično je, obojica smo došli tako, iznenada, niotkud. On mi je uzor. E, da bar budem poput njega. Za početak, volio bih biti Ibišević iz HNL-a.
Sa svojim idolom zaigrao je u reprezentaciji BiH, u debiju protiv Slovenije.
- Kakva čast! Hvala Ćiri što mi je dao priliku biti s takvim igračima. A konkurencija u napadu je neviđena - Ibišević. Džeko, Muslimović. No ne odustajem...

OVOG PUTA NEĆE MI PONIŠTITI GOL HAJDUKU

Ne dolazi u obzir da pustimo Hajduku, to su glupe priče. Mi igramo za sebe, za publiku, sjajna smo ekipa na travnjaku i izvan njega, dobro se razumijemo. I voljeli bismo da Šibenik dođe u Kup Uefe, kaže Zec, koji ne dvoji koji mu je gol dosad najdraži.
- Onaj poništeni, zbog visoko podignute noge, na Poljudu. Ali u nedjelju imam novu šansu, ovoga mi ga puta suci sigurno neće poništiti. Premda potpisujem i pobjedu, a da ne zabijem!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_31181 05.12.2008.

    nikaj purgeru

  • matasasabljaki 05.12.2008.

    i kaj sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare