To je to što me zanima!

Eto'o, legendo! Kupnjom kuće spašava kamerunskog velikana

Nekadašnji napadač Barcelone, Intera i Chelseaja, Samuel Eto'o obećao je kupiti kuću bivšem kapetanu Kameruna koji je postao beskućnik jer je potrošio sav novac na liječenje svoje obitelji od raka
Vidi originalni članak

Bivša zvijezda Barcelone, Intera i Chelseaja Samuel Eto'o tijekom svoje igračke karijere pokazao je kako je riječ o vrhunskom igraču, a posljednjom gestom, onom izvan travnjaka, pokazao je da je prije svega riječ i o velikom čovjeku.

Naime, Eto'o će kupiti kuću bivšem kapetanu Kameruna, koji je za reprezentaciju igrao 60-ih i 70-ih godina, Norbertu Owoni koji je postao beskućnik nakon što ga je zadesila strašna sudbina. 

Owona trenutno živi na ulicama Douale gdje je nekoć igrao za klub imena 'Union Douala', a razlog toga leži u tome što je on sav novac potrošio na liječenje supruge i djece od raka. Međutim, bivši kapetan Kameruna se razbolio te je završio u bolnici, a tamo ga je posjetio veliki Samuel Eto'o.

Sjajni napadač obećao je Owoni kupiti kuću po izlasku iz bolnice, a osim toga, odmah mu je dao i oko 700 funti (približno 6000 kuna) kako bi mogao platiti troškove svog liječenja. 

Bivši igrač ranije je tražio pomoć od ministarstva poručivši im kako živi kao životinja te da nikako nije zaslužio takav tretman od strane države. 

Owona se također požalio i na to kako ne može dobiti potrebnu medicinsku pomoć jer više nema novca koji je potrošio na liječenje supruge i djece od raka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kapo 01.09.2018.

    Čovjek biti to je tako lako biti a opet jako rijetko u ovome pos***ome svjetu! Respekt za Eto'a!! 👍

  • Love will set us free 01.09.2018.

    E ovo je reć igračina!!! Svaka čast !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare