To je to što me zanima!

'Eto'o je jedan od najboljih igrača Barce svih vremena'

Thierry Henry, francuski nogometaš i napadač Barcelone otkrio je u razgovoru za Sport da mu je odlazak Samuela Eto'a u Inter jako teško pao
Vidi originalni članak

Kamerunac je, podsjetimo, novi igrač u Interovoj svlačionici, odakle je u smjeru Camp Noua došao švedski napadač Zlatan Ibrahimović.
- Naravno da će mi Samu nedostajati, šteta je što je otišao. Jedan je od najboljih igrača u Barceloninoj povijesti, vječno će ostati upamćen po svojim izvedbama i golovima. Proteklih je nekoliko sezona bio naš ključni igrač, prvenstveno stoga što nam je svojim pogocima itekako pomagao, ali i zato što je stvarao zajedništvo u momčadi - veli Henry.
- Uvijek je žalosno kada igrač njegovih kvaliteta odlazi, ali svjestan sam da je to sve dio nogometa. Bila je to klupska odluka i ja ju poštujem, a njemu, koji će uvijek biti moj prijatelj, želim svu sreću u Interu.
Upitan hoće li Ibrahimović imati problema s prilagodbom u Barceloni, kao što ju je prve sezone imao Henry, francuski je napadač odgovorio:
- Mislim da neće, budući da je njegov stil igre sličan Barceloninom. Trener Josep Guardiola uputit će ga što mu je činiti, a Ibrahimović je inteligentan dečko i bez sumnje jedan od najboljih svjetskih nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • forza barca 04.08.2009.

    bosnia_80......slažem se 100%.........taj trensfer je sigurno najgluplji u povijesti ,a inter ih je dobro zajeba,dobili su toliku lovu i igrača koji je bolji 6 puta od ibre.........inter je napravija posa stoljeća!!!!!

  • bosnia_80 04.08.2009.

    @ JAX ....ovisi gdje svrstavaš Ronalda, Rivalda i Ronaldinja..i oni su \"pomalo\" crni :)

  • JAX 04.08.2009.

    ja bi rekao najbolji crnac u povijesti barcelone

Komentiraj...
Vidi sve komentare