To je to što me zanima!

Eto'o ne voli Pepa: Rekao sam mu u Barci da nije normalan

Guardiola je imao peh što sam zabio tri gola u 20 minuta na ljeto 2008. u prijateljskoj utakmici pa me nije mogao prodati, rekao je Kamerunac o Guardioli
Vidi originalni članak

Pep Guardiola dvije je godine bio trener Samuela Eto'a. Bilo je to u Barceloni 2008. i 2009. godine, međutim Kamerunac je sada progovorio o odnosu s bivšim trenerom, koji očito nije bio dobar.

- Guardiola je bio dobar igrač, ali ništa više od toga. On mi je  želio davati instrukcije kao napadaču i govoriti mi gdje bi se trebao kretati, a on je bio veznjak. Rekao sam mu: 'Zaista niste normalni' - otkrio je Eto'o.

Kamerunac sada igra u Chelseaju, a tvrdi kako ga je Guardiola htio otjerati iz Barcelone već u prvoj sezoni zajedničke suradnje.

- Imao je peh što sam zabio tri gola u 20 minuta na ljeto 2008. u prijateljskoj utakmici pa me nije mogao prodati.

Ipak, Eto'o je u ljeto 2009. završio u Interu u zamjenu za Zlatana Ibrahimovića. S Guardiolom je blizak susret imao u polufinalu Lige prvaka kada su jedan drugom stisnuli ruku.

- To je bilo samo za kamere. U tunelu me nije pozdravio - govori Eto'o.

I dok o Guardioli nema lijepe riječi, za sadašnjeg trenera, Portugalca Josea Mourinha kaže:

- Poznajem puno trenera, ali on je motivator - klasa za sebe.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Marko1_1 25.03.2014.

    Tragicno je da nakon toliko godina jos nemozemo znat kakav je pep trener..trenira debelo najjace momcadi,skupi svu slavu,ali 60% trenera bi osvojili sta i on s takvim momcadima..vrv toliko pati za trofejima da ce uvik ic u najjace u tom trenutku pa kad svati da to ta momcad vise nije ici ce ca..Mou je pravi trener koji je sve osvaja sa slabijim ekipama i da je bia na klupi Reala u nedilju dobia bi onaku slabasnu barcu..samo zbog njega Che moze i do LP!

  • lopovi od 1902 25.03.2014.

    kakav biznis i pol je bio barceloni dati etoa i 45mil za ibrahimovićai onda ga nagodinu dati za 24mil u 3 rate......bolje ne može

  • AnteG 25.03.2014.

    konačno netko rekao istinu o tom bahatom šarlatanu i ćelavcu Pepu! Svaka čast Etoo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare