To je to što me zanima!

Euforija pa bolno prizemljenje! Srpski mediji: Što uradiste, bre?

Zbog ovoga smo europski Brazilci: Pogledajte magičnu akciju koju je Mitrović pretočio u treći gol za Orlove, pisali su srpski mediji dok je njihova reprezentacija vodila 3-1. Ubrzo je uslijedio šok
Vidi originalni članak

Poprilično ambiciozno i uz velike najave tamošnje javnosti, Srbija je došla na Svjetsko prvenstvo u Katru. Predsjednik Aleksandar Vučić najavio je pohod na finale i naravno, puna usta bila su im Hrvatske i kako su bolji od naše reprezentacije. 

No, nakon dva kola imaju tek bod i teško će se domoći osmine finala! A posljednja utakmica protiv Kameruna posebno je šokirala tamošnju javnost (3-3). Srbija je gubila 1-0 pa okrenula na 3-1. Imala je sve u svojim rukama, no u šokantne tri minute primila dva gola te ostala bez nevjerojatno važna tri boda. 

A kako su to popratili srpski mediji? Od euforije do bolnog prizemljenja 

- Zbog ovoga smo europski Brazilci: Pogledajte magičnu akciju koju je Mitrović pretočio u treći gol za Orlove! - bio je naslov Telegrafa kad su vodili 3-1. 

Vrlo brzo ih je Kamerun prizemljio.

- Ludilo Srbije: Orlovi odigrali nevjerojatnih 3:3 sa Kamerunom, sudbina u rukama Brazila! Ovo kockanje je Piksijeve momke stavilo u poziciju da se prvo nadaju da će Brazil savladati Švicarsku (danas, 17 sati), a onda bi i sami morali isto da učine u petak kako bi prošli u nokaut fazu Mundijala. Uz, naravno, da Brazil ne izgubi od Kamerunaca na kraju grupne faze - piše Telegraf.

- Kamerun šokirao Srbiju, ali smo i dalje gospodari svoje sudbine. Srbija prosula ogromno vodstvo, protiv Švicarske za prolaz dalje - piše Kurir, a šokantni remi najviše je potresao Informer.

- Što uradiste to, bre?! Srbija prokockala dva gola pa se raspala. Lavovi slomili krila Orlovima.

Kako je Srbija prokockala dva gola prednosti i sigurnu pobjedu, piše Blic.

- Srbija promašila prvu pobjedu: Od problema do sjaja i nazad, Kamerun otkinuo bod, a pričat će se o propuštenim šansama - naslov je Blica.

U tekstu pišu:

- Žalit ćemo za propuštenim prilikama, možda nismo imali sreće, ali je sigurno da smo morali biti više koncentrirani, kako u napadu tako i u obrani - piše Blic. 

Srbija mora pobijediti Švicarsku u zadnjem kolu, ali Brazil danas ne smije izgubiti od njih.

- Kamerun šokirao Srbiju, ali smo i dalje gospodari svoje sudbine. Srbija prosula ogromno vodstvo, protiv Švicarske za prolaz dalje - piše Kurir.

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • blackeder2022 28.11.2022.

    Burazerima getriba od gefufne na fićeku zaribala.Kljuć 17,šarafciger ravni,čekić i pajser.To je alat za resetirati!

  • likotasrb 28.11.2022.

    ova tim je trenutno bolji od hrvacke a vi pisite sta god ocete,,,

  • nomistakes 28.11.2022.

    presudit će im kosovska dijaspora sa "švajcarskim pasošom"

Komentiraj...
Vidi sve komentare