To je to što me zanima!

Euforija u Splitu: Norvežane će na Poljudu dočekati "pakao"

Zbog Uefine kazne kapacitet Poljuda smanjen je na 30.000 gledatelja, no ni to, ali ni loša igra protiv Istre nisu spriječili navijače 'bilih' i Poljud će danas opet proključati
Vidi originalni članak

Ni loše izdanje u Puli nije utišalo euforiju među navijačima Hajduka. I jutros su se stvarali redovi za ulaznice pa bi stadion večeras u 21 sat (HTV 2) lako mogao biti rasprodan.

Naravno, treba uzeti u obzir da zbog Uefine kazne Hajduk ne smije prodavati jugoistočni sektor te da je jugozapadni rezerviran za gostujuće navijače, tako da je ukupan kapacitet stadiona za utakmicu protiv norveškog Stromsgodseta trebao biti oko 30.000 gledatelja

S obzirom da se protiv Kopera skupilo gotovo 25.000, a da se za Norvežane karte prodaju puno bolje, atmosfera i dekor na Poljudu bi trebali još jednom biti za pamćenje. Sjever je već rasprodan, a ako netko ipak želi na sjevernu tribinu, mogu se kupiti samo pretplate.

Splićani su prešli 12.000 članova i 6000 pretplata i ova bi godina mogla biti opet rekordna, a glavni je preduvjet prolaz u četvrto pretkolo koji bi na Poljud doveo barem još jednu veliku europsku predstavau te krcati stadion i novu financijsku injekciju u blagajnu.

Momčad je u karanteni, a jedino su se sinoć na koncertu i promociji dresova na Rivi pojavila tri najmlađa igrača, Balić, Vlašić i Bašić što je izazvalo veliko oduševljenje navijača koji su ih ispratili povicima: 'Hoćemo pobjedu'.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • fallout2 30.07.2015.

    valjda raj a ne pakao? kakvi su to vjernici

  • Furest ZD 30.07.2015.

    Sitna stoko puna mržnje molim za vas!

  • 30.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare